Şok mağazaları 8 Şubat hafta sonu Aktüel ürünleri belli oldu. Şok mağazaları 8 Şubat ile 9 Şubat cumartesi pazar günleri açıkladığı aktüel kataloğu yine dopdolu. İndirimli ürünler listesi 12 Şubat 2020 tarihine kadar geçerli olacak.

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER;

Perakende satış mağazaları aktüel listesini açıklamaya devam ediyor. Hafta sonuna özel ürünlerini açıklandı. Şok ürünler listesi belli oldu ve alttaki ön listesinde elektronik ürünler Zücaciye ev malzemeleri, kıyafetler, oyuncaklar çocuk kıyafetleri, mutfak gereçleri banyo gereçleri yer alıyor.
“Evimizin ihtiyaçları şok ucuz.” Şok mağazaları 8 Şubat ve 9 Şubat hafta sonu özel ürünleri belli oldu. Ayrıca Şok aktüel ürünler listesi 13 Şubat 2020 tarihine kadar geçerli olacak. şok indirimli ürünler listesini ayrıntılı olarak aktarmak istiyoruz. Suzi saç düzleştirici; Seramik kaplama ve geniş plakalar ısıyı eşit bir şekilde dağıtıyor. Saç düzleştirici parlak ve elektriklenmeyen saçlar için mükemmel bir kullanım sunuyor. Raks marka saç düzleştirici 2 yıl garantili. fiyatı 49,95 TL, saç kurutma makinesi;   Teba marka, 2 yıl garantili, iki kademeli hız ayarı, aşırı ısınmaya karşı emniyet bulunuyor. fiyatı 39,95 TL. kargo ile ücretsiz servis hizmeti bulunuyor.

Erkek ayakkabı 45 TL, kadın dantelli slip 12,95, Tl, kız çocuk dantelli slip, erkek çocuk  atlet, erkek çocuk Boxer, erkek desenli havlu bel Boxer, büstiyer, kışlık tayt, spor tayt, soket çorap, kadın erkek kapalı terlik, bebek oyuncak, Pilsan çocuk oyuncakları, kurbağa Kule, vücut kremi bulaşık sıvısı gündüz-gece kremi ürünleri gelecek. Şok mağazaları bu hafta sonu indirim ürünleri bu şekilde açıkladı. Açıklanan tüm ürünler 11 Şubat 2020 tarihine kadar geçerli olacağı da ifade ediliyor.

İŞİN OLSA