Alışveriş yapacak vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında Bim, A101 ve Şok marketlerinin çalışma saatleri geliyor. Neredeyse 81 il ve 900 ilçe genelinde şubeleri bulunan ve mağaza sayısının çok olmasından dolayı tüm yerleşim noktalarında bulunan mağazalardan Şok marketleri çalışma saatleri geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığından açıklanan genelge sonrasında değişti mi merak konusu oldu.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ;

İçişleri Bakanlığından açıklanan genelgeye göre şok marketlerin sabah açılış saat 09:00 olarak güncellendi. Şok marketlerin akşam kapanma saati de 21:00 olarak olmasına karar verildi. Diğer yandan marketlerin büyüklüklerine göre müşteri sayısının sınırlı olması gereli olacak. Sosyal mesafe kuralına uyulması ve marketlerin bu konudaki uyarılarını müşterilerin görebileceği yerlere asmaları gerekli olacak.

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLERİ;

Şok 8 Nisan perşembe günü ülke genelindeki marketlerde indirimli bir ürün listesi açıkladı. Marketlerden bu ürünleri sabah saatlerinden itibaren satın alınabilecek. Geçtiğimiz günlerde şokta cep uygulaması devreye girdi. Buna göre müşteriler cepte şok uygulaması ile alışveriş yapabilecekler. Ücretsiz olarak evinize kadar ürünler mağaza görevlileri tarafından getirileceği ifade edildi. Diğer bir seçenekte ise müşterileri istedikleri şubeyi seçerek yaptıkları alışverişler daha önceden hazırlanarak beklemeden alabilecekler. Cepte şok siparişini ver aynı gün ücretsiz kapına getirelim uygulamasına yoğun bir ilgini gerçekleştiği ifade eidliyor.8 Nisan ile 14 Nisan 2020 tarihleri arasında geçerli olan fiyat tarifesine göre bu hafta gıda, temizlik, bebek ve anne ürünleri satışa sunulacak. Tüm bu ürünlere ait fiyatları öğrenmek için tıklayın