Şok 17 Haziran 2020 aktüel ürün kataloğu açıklandı.

Türkiye'nin perakende satış mağazalarından olan şok, Hafta sonuna özel indirimli ürünlerini Babalar Günü'ne özel olarak açıkladı. Bu hafta sonu şok marketlerinde babalar günü için bazı uygun fiyatlı ürünler gelmişti. 17 Haziran ile 23 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak evin ihtiyaçları şok ucuz kataloğunda hangi ürüne gireceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Gelecek ürünlerin listesini ve fiyatlarını aşağıda açıklıyoruz.

ŞOK Hafta Sonuna Özel Babalar Günü Hediyesi Aktüel Ürünü Açıkladı! 13-14 Haziran

Kidzy marka 20 jant çocuk bisikleti erkek ve kız çocuklara özel olarak pembe ve mavi renk seçeneklerinde 2 yıl garantili olarak 329 TL'ye satılacak. 16 jant çocuk bisikleti fiyatı 299 TL olarak satılacak. Çocuklar için havuzlu toplu kaydırak 100 adet renkli top havuz pompası ile çocukların en çok sevdiği oyunlardan olan kaydırak portatif bir şekilde çocukların oyun alanı sağlayacak fiyatı 139 TL. Çocuk ürünleri arasında yazar kasa 29,95 TL tamir ve güzellik çantası 14,95 TL, deniz kızı bebek Barbie 39,95 TL olarak satılacak.

Futbol kalesi ve topu 29,95 TL, lisanslı Mini figürler 9,95 TL, tekli araba halka atma oyuncağı mini iş makineleri serisi, Kız erkek çocuk tişört, lisanslı bükülebilen karakterler, çocuk terlik, Mini iş makineleri, çılgın teker arabası gibi çocuklara özel çok sayıda ürünler bu hafta Şok'ta olacak. Şok mağazalarında bu hafta ev olarak 2 ürün bulunuyor bir tanesi elektrikli Çelik cezve Teba markasında 2 yıl garantili ve fiyatı 59 90 TL'dir camlı kalp sarkıt avize ise 39,95 TL olacak.

İŞİN OLSA