Türkiye'nin perakende satış mağazalarında en uygun fiyatlı ürünleri getiren mağazalardan bir tanesi olan Şok aktüel ürün katalog ürünleri belli oldu. Şok bu hafta 26 Şubat çarşamba gününe özel ürünler getirecek. Bu ürünlerin fiyatları ise 3 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Her ne kadar 3 Mart tarihine kadar geçerli olsa da bir çok ürün stoku hemen tükendiğini ifade etmek gerekmektedir. Mağazalardan tükenmeden alabileceğini ürünlerin fiyatları ve özellikleri aşağıda belirtiyoruz.

26 ŞUBAT ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLERİ;

Şok mağazasında alış veriş yapan müşterilere avantajlı fiyatlar sunulacak. Vernel max yumuşatıcı ürününü 25 Tl ve üzeri alışveriş yapan müşteriler 32 TL yerine sadece 18.00 TL'ye alabilecek. Nescafe Klasik 200 Gr kahvene aşk kat 200 gr cafe mate hediyeli 18,95 Tl olacak. Bizim vatan salatalık ise karışık turşusu sadece şokta bulabilirsiniz. Ürün fiyatı ise sadece 13,95 Tl olarak satılacak.  Vache Qui Rit ürünü sadece 6,45 Tl olarak satılacak. Tukai vişne çilek reçeli ise 5,95 Tl olarak satılacak. Bu hafta şok mağazasında gıda ürünlerine ağırlık verildi. Diğer gıda ürünleri şu şekilde;

İçim laktozsuz süt 1,95 Tl mis ballı süt 1,25 TL, tikveşli ayva ve karanfil marmelatlı yoğurt ise 2,75 Tl olacak haribo ayva ve karanfil yoğurt marmelatı ise 2.75 Tl olarak satılacak. Zaini sürpriz yumurta ise 4,95 Tl olarak satılacak. Red Bull Enerji içeceği 25 ml ise ikincisi yüzde 50 indirimli olarak satılacak. Birinci ürün 5,95 TL ikinci ürün ise 2,97 olarak mağazalardaki yerini alacak.

Temizlik ve hijyen ürünleri arasında yer alan pek üründe indirim var. Colgate diş fırçası yüzde 30 indirimli bir şekilde 6,97 T olarak satılacak. Colgate diş fırçası dört model olacak. eko paket olanı içinde 2 tane var ve fiyatı 15,37 Tl olarak satışta olacak. 11,87 tl olan ve çocuklar için 8,37 TL olan modelleri mevcuttur. Vaseline original 11,90 TL, dermokil krem çeşitleri ise 7,50 TL olarak satılacak. Mofix süper avantajlı setler 59,95 TL olarak satışta olacak. Bingo toz deterjan 10 Kg ise 41,95 TL olarak satılacak. Orkid milli takım cesaret paketi ise 21,90 Tl, Pril klasik bulaşık sıvısı 19,90 TL Tursil jel deterjan 2310 ml ise 33 yıkama için 19.90 TL olarak satılacak.

Şok aktüel ürünlerine ait ikinci sayfada ise Sınger dikiş makinesi elektronik ürünü yer alıyor. Bu ürün 2 yıl garantili olacak. Ücretsiz teslimat seçeneği 21 adet farklı dikiş seçeneği ile birlikte fiyatı ise sadece 499 Tl olarak satılacak. Fantom marka toz torbalı süpürge ise 3 yıl garantili seçeneğinde 289 Tl olarak satılacak.. 3 yıl garantili olan ürünün 6 taksitli seçeneği 48,17 Tl taksitli olarak ödenebilecek. Toka çeşitler, erzak kapları, çelik cezve, çelik saklama kabı, su bardağı, meşrubat bardağı, dikdörtgen tepsi çeşitleri de şok mağazalarında olacak.

ŞOK 26 ŞUBAT 3 MART TARİHLERİ ARASI ÜRÜNLER

ŞOK PERSONEL ALIMI

Türkiye'nin perakende satış mağazalarından A101, Bim, File, Carfure, Migros ve Şok her hafta indirimli ürünler satışa sunuyor. Bunun yanı sıra Şok'ta fırsatlardan haberdar olmak için fırsat habersine kayıt olabilirisiniz. 

Şokta kariyer imkanlarından yararlanmak personel alımların abaşvuru yapmak isteyen adaylar için şok kariyer portalı üzerinden açıklanan açık iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Diğer yandan sevdiklerinize şok kartı hediye etmek isteyenler  şok kart satın alabilirsiniz. İnternet üzerinden siparişlerini seçer ve ödemenizi yapar. İstediğiniz Türkiye genelindeki mağazasından teslim alabilirsiniz. 25 Şubat tarihi itibari ile şok mağaza sayısı 7003 oldu.

İŞİN OLSA