Şok Mağazaları bu hafta çarşamba günü yine dop dolu ve bir birinden ucuz ürünler getirecek. 20 Şubat 2020 tarihli Şok mağazalarına ait aktüel ürün kataloğu listesinde açıklanan ürünlerin fiyatlarını detaylı olarak aktarmaya devam ediyoruz.

ŞOK 19 ŞUBAT - 25 ŞUBAT AKTÜEL ÜRÜN KATALOG;

19 Şubat 2020 ile 25 Şubat 2020 tarihleri arasında geçerli olan kataloğa göre Yudum ziyafet 1 Lt 25 Tl ve üzeri alışveriş yapanlar için 11,00 TL olacak. Çaykur Altınbaş 500 Gr ise 20,95 Tl olacak. SuperFresh Milföy Hamutu 1 Kg, 7,95 Tl olacak. Bizim vatan Çubuk salatalık turşusu sadece Şok'ta 9,50 TL, Koska Fırında Helva ise 9,95 TL, bir çok gıda ürünü piyasa fiyatının daha altında olacak. Diğer ürünler asında çocuk odası ihtiyaçları var.

ŞOK'TA BU HAFTA ÇOCUK ODASI İHTİYAÇLARI VAR;

BienWood markasına ait ahşap çocuk kitaplığı 129,0 TL, ahşap üçgen duvar rafı 29,95 tl, Ahşap kızıldereli yatağı 449,00 Tl olacak. Ahşap çekmeceli raf 129,00 Tl olarak satılacak. Mama Sandalyesi 44,95, Tekerlekli Çocuk Oyuncak Kutusu 59,90 Tl olacak. Oyuncaklı Oyun Minderi ise 49,95 Tl olacak. İlk yaş aktivite masası ise 49,95 Tl olacak.

Su Arıtma Cihazı 450 Tl AQUA marka ISO belgesi, 2 yıl garantili olacak. Mega Boy LED Ampul 34,95 Tl, Kız/Erkek Çocuk Yağmurluk 29,95 Tl olacak. Benim Yarış Kamyonum Seti, Oyuncak Meyve Kesme Tahtası, Oyuncak Olta Seti, İlk Yaş Yumuşak Çıngıraklı Top, Bul-Tak Kaplumbağa, Tospik Oyuncak, Ponponlu Taç Toka Seti, Peluş Oyuncak Hayvanlar, Bebek Dişliği, Eğitici Puzzle, Kral Şakir Çıkartmalı Boyama Kitabı, Tırsak Sincap Serisi Hikaye Kitabı Çeşitleri bu hafta şok mağazalarında raftaki yerlerini alacak.

Aktüel ürün listesi ve fiyatları

Diğer yandan açıklanan katalogdaki ürünler 12 bin adet olarak gönderilecek. Elektronik ürünlerin adeti ise 6 bin ile sınırlı olacak. Stok adetleri Türkiye genelindeki mağazaların toplam ürün adetini oluşturuyor.

ŞOK PERSONEL ALIMI BAŞVURULAR;

ŞOK mağazaları personel alım ilanlarına başvurular da tüm hızıyla devam ediyor. Mağaza elemanı, mağaza yöneticisi, bölge yöneticisi alanlarında başvurular kariyer portalları üzerinden işkur müdürlüklerinden ve şok internet sitesinden yapılabilecek.

ŞOK İŞLEM VE PARA TRANSFERİ;

Şok marketlerinden haftanın 7 günü para transferi işlemleri açıldı. Kredi kartlarına ve tüm banka hesaplarına para transfer işlemleri tüm şok marketlerden yapılabilecek. Diğer yandna internetten öde mağazadan al seçeneği ile isteyen müşterileri internet sitesi üzerinden yaptıkları alışverişler sonrası istedikleri belirttikleri mağazaya giderek ürünleri hazırlanmış ve poşetlenmiş bir şekilde teslim alabilecekler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim