Türkiye'nin perakende satış mağazalarının bu haftaki satışa çıkartacağı ürünleri açıklanmaya başlandı. Buna göre ŞOK 15 Nisan aktüel ürünlerinde ramazan sürprizi yer alıyor. Bu hafta hangi ürünler indirimde olacak. İşte bu soruların cevapları haberde.

ŞOK RAMAZAN'A ÖZEL ÜRÜNLER!

15 ile 21 Nisan tarihleri arasında ramazan güllaç, altın yaprak gül suyu, mühür kemal paşa, mühür kızarmış tel kadayıf, mühür porsiyon kadayıf, ramazan şerbeti, medine hurması, ramazan şekerparesi, piyale irmik helvası, piyale trileçe, dr Oetker fırsat paket, kaska tahin pekmez, koska tahin helvası, tahin, üzüm pekmezi, ülker bizim yağ paketi, bizim mutfak kemik suyu çorba çeşitleri, bizim vatan çubuk salatalık, lio sızma zeytin yağı satışa çıkartılacak.

KURU BAKLİYAT;

Kuru bakliyat ürünlerinde ise sadece şokta satılacak olan anadolu mutfağı kırmızı mercimek, pilavlık bulgur, beyaz nohut, şeker fasulyesi, böreklik yufka, üçgen yufka, uno tam buğday unlu tava ekmeği, geleneksel lavaş, inci ürünlerinden kayseri mantısı, milföy hamuru, parmak patates, dilim patates, pizza 4’lü, tane mısır, inci garnitür, inci bezelye,

25 TL ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ

lipton altın harman poşet çay Yüzlü 28,95 Tl yerine 14,00 TL satılacak. Bir diğer sürpriz ise Şükran Kaymak ile 30 güne 30 menü imsakiye hediyeli 6,99 TL olacak.

Ürünler sadece bunlarla sınırlı da değil. şok bu hafta birbirinden uygun fiyatlı bir çok kategorideki ürünleri ev hanımlarının ilgili ve dikkatini çekmeyi başardı. Ev gereçleri arasında da temizlik ürünleri elektronik ürünler, bakım ürünleri katalogdan fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Şok sabah kata açılacak. İçişleri Bakanlığının genelgesine göre ŞOK sabah 10:00'da açılması bekleniyor. Şok akşam kaçta kapanacak? Akşam ise 20:00'da kapanacak. Çalışma saatleri değişikliği olduğunda işin olsa sitesi üzerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ŞOK Bu haftaki indirimli ürünler

Editör: TE Bilisim