Türkiye'nin en büyük ve en geniş satış ağı bulunan mağazalarından bir tanesi olan ŞOK aktüel ürün katalogunu açıklamıştık. Her hafta sonu olduğu gibi bu hafta da 14 ve 15 Mart 2020 cumartesi ve pazar günü mağazalar açılır açılmaz indirime giren ürünlerin satışlarına yoğun ilgi yaşandı. Piyasa fiyatının daha altında bulunan gıda, elektronik ve ev gereçleri tükenmeden almak isteyenlere bir kez daha içeriğimizde fiyat listesini ayrıntılı olarak aktarmak istedik. Bu hafta sonuna özel indirimdeki ürünler aşağıda yer alıyor.

ŞOK AKTÜEL ÜRÜN LİSTESİ SATIŞTA;

Evin ihtiyaçları listesinde yer alan 11 ile 17 Mart ürünlerinde daha çok gıda, bahçe ürünleri çiçek saksı, 25 Tl alış verişlerde geçerli fiyat tarifesindeki ürünler yar alıyor. Hafta sonu gelecek ürünlerde ise mutfak ve temizlik ürünleri olacak. Davul fırın, orkide düdüklü tencere, kadın spor ayakkabısı, kek kalıbı, mikser kabı, dikdörtgen taşıma saklama kabı, dikdörtgen taşıma ve saklama kabı, çerezlik, patisserie tabak, kapaklı kase, cilla patisserie, inci kase, lav marka desenli kupa yaylı çırpıcı, seramik kayık, emaye sahan çeşitleri bulunuyor.

25 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ;

Her hafta olduğu gibi 25 tl üzeri alışverişlerde geçerli olan ürünlerde ise temizlik gurubundan 3 çeşit bulunacak. pril bulaşık deterjanı çeşitleri, Colgate total profesyonel diş macunu, Polmalive duş jeli bulunuyor. Diş macunu 10 TL, bulaşık deterjanı 8 Tl, duş jeli ise 12 Tl olacak.

Perakende satış yapan ülkenin pek çok noktalarındaki mağazalarından ürün salmak isteyenler için şok marketleri yeni seçenekler oluşturdu. Cepte şok tıkla gel al, şok marketlerini seçip, alışverişi tamamlayıp gelip alacağın zaman ödemeni yap, siparişini şokta beklemeden hemen teslim al ve eve götür. 

ŞOK İŞ BAŞVURUSU: Şokta kariyer mağazalarda görev almak isteyenler için online iş başvurusu alıyor. Mağaza elemanı, yönetici, bölge yönetici, bu alanlardaki açılan kadrolarda iş arayanlara yönelik olarak başvuruları değerlendiriliyor. Adaylar kariyer sayfasına giriş yaparak online olarak kişisel bilgiler, eğitim bilgileri, iş bilgileri alanlarına giriş yapmak ve başvuru yap demek yeterli olacak.

Hafta sonu şok ürünleri