Şok Mağazalarında hafta sonu indirimler,, 11 Ocak 12 Ocak cumartesi ve pazar günü Türkiye’nin perakende satış mağazası ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler indirimde olacak? Daha ucuzu yok sloganı ile Şok fırsatları 14 Ocak salı günü de devam edecek.

ŞOK HAFTA SONU FIRSATLARI;

11-14 ocak tarihleri arasında geçerli olan şok ucuz katalogunda arabanızın ihtiyaçlar için bir çok ürün satışta olacak. Buna göre bluetooth kulaklık, kompresör, Prınha oto süpürge, 80 ledli ışıldak, bagaj loktuk arkası, 4 parça oto paspas, ıOS, Android kablosu, kışlık bakım seti oto minderi, yangın söndürücü, araç tutacağı, mıknatıs araç tutacağı, araç çakmak şarjı, yangın söndürücü, oto cam sileceği, kar paleti satışta olacak. Gıda ürünlerinde bu hafta; 25 Tl alışverişlerde geçerli olmak üzere Torku Tost Peyniri 14,0 Tl, Ülker Petibör Bisküvi 6,00 TL, Fermante Dana Sucuk ise 11,00 Tl olarak satılacak.

11-14 OCAK İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

ŞOK İŞLEM

Şok mağazaların geçtiğimiz günlerde şok işlem ile yeni bir hizmet sunduklarını açıkladı. Buna göre haftanın 7 günü tüm banka hesaplarına ve kredi kartlarına para transferi yapılabilecek. Buna göre kasalardan doğalgaz faturası, elektrik faturası veya su faturası ödemeleri de yapılabilecek. Şok Mağazalarından yapılan açıklamalarda para transferi işlemlerinin N Kolay aracılığı ile yapıldığını ifade etmektedirler. Para transferleri ücretli olacak. İşlem ücreti ise 7 Tl olarak açıklandı.

İŞİN OLSA