Mart ayının gelmesine bir haftalık bir süre kaldı ve şimdi emeklinin tek gündemi bankalardan alınacak olan promosyon ücretleri oldu. Buna göre 2017 yılında yapılan bankalar ile anlaşamalar sona erdi ve yeni bir üç senelik döneme daha girildi. Bankalar bu periyot içinde emeklilere promosyon ödemesi yapacak olup tek şart emeklinin maaşını kendi bankasından almasıdır. Bir çok banka promosyonlar için kampanyalar yapmaya devam ederken Şekerbank'tan çok önemli bir duyuru yayımlandı ve çok sayıda emekliyi mutlu edecek açıklama geldi. Emeklilee 2 bin 100 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.

PROMOSYON VERİLECEK

Şekerbank tarafından açıklanan duyuru da emeklilere değişen tutarlarda promosyon ödemesinin yapılacağı duyuruldu. Yani 2020 yılından başlayarak yine eski sistem gibi üç sene boyunca maaşını kendi bankasından alan emekliye değişten tutarlarda promosyon ödemesi yapılacak. Şu ana kadar gelen en yüksek tekliflerden bir tanesi olan bu promosyon teklifi oldukça beğeni topladı ve bir çok emekli şimdiden Şekerbank'ın yolunu tutmaya başladı.

Yanında Emekli Getirene 150 TL

Şekerbank emekliler ile ortaklık durumuna da girdi ve yanında emekli getirene de müjde verdi. Buna göre her getirilen emekli başına Şekerbank ekstra 150 TL daha ücret verecek olup yanında 10 tane emekli getiren kişiye toplam bin 500 TL'lik promosyon ödemesi verilmiş olacak. Yani maaşını Şekerbank'a taşıyan ve yanında da emekli getiren kişilere Şekerbank 2 bin 100 TL'ye varan promosyon ödemeleri yapacak.

Editör: TE Bilisim