Polislere 3600 ek gösterge müjdesinin ardından çok sayıda kamu personeli 3600 ek göstergenin kendilerine de verilip verilmeyeceğini merak ediyordu. Sağlık çalışanlarıyla alakalı ek gösterge süreci de netlik kazandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalarla, ek gösterge süreci çözümlenmiş oldu. Peki diğer kamu personelleri 3600 ek gösterge imkanından faydalanabilecekler mi? Sağlık personellerinin tümüne ek gösterge verilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Koca sağlık personelleriyle alakalı ek gösterge sürecinin dışında, diğer kamu personellerinin ek göstergelerine de açıklama yaptı. Bakan koca açıklamasında " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılışında müjdesini verdiği 3600 ek gösterge, önümüzdeki dönemde devreye girecek. " şeklinde konuştu.

Sağlık çalışanlarına ek gösterge konusunda da müjdeyi veren bakan Koca " Şu an hemşireler de dahil olmak üzere 3600 ile ilgili bir çalışma yapılıyor. Şu dönemde hemşirelerle ilgili var. Polislerle ilgili var. Diğer çalışanlarla ilgili şu an yok. Ama onunla ilgili bir çalışmamız ayrıca var. Şu dönemde bu çalışmanın içinde değil o. " ifadelerine yer verdi.

3600 EK GÖSTERGE SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDİN, ANINDA BİLDİRİM ALIN

Polislere ve hemşirelere 3600 ek gösterge sürecinde gündeme yansıyan tüm açıklamaları, kamu gündemi ve memur haberlerini, yayımlanacak memur alım ilanlarını ilk siz öğrenmek için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız.

iOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim