Türkiye genelinde perakende satış yapan mağazalardan bir tanesi de A101 yeni indirimde olan ürünlerini perşembe günleri duyuruyor. Koronavirüs nedeniyle evde kal kampanyasına uygun olarak yeni bir gelişme! A101 evde kal uygulamasından alış verişler adrese teslim edilecek.

Akıllı telefon uygulaması üzerinden sipariş verdiğiniz adrese ve lokasyona göre en yakın olan mağaza size ürünleri teslim edecek. Süpermarketler'de başlatılan online alışveriş uygulaması Migros, Metro gibi alışveriş marketlerinde geniş bir dağıtım ağında uygulanmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda ise Şok cepte uygulaması üzerinden adrese teslim alışverişler başladı. 12. yılını kutlayan A101 ise şuanda sınırlı bir ağda başlattığı uygulamasını yakın bir zaman Türkiye genelinde hızla genişletmeye ve her yerde evlersen sipariş almaya başlaması bekleniyor.

HANGİ İLLERDE A101 KAPIDA OLACAK!

Android ve Apple Storede yayımlanan uygulamanın şuanda sadece İstanbul ilinde bazı semtlerde denenmeye başlandı. İstanbul’da hangi ilçelerde var? Kadıköy, Ataşehir ve Üsküdar ilçelerinde hayata geçirildi. 28 Nisan tarihinden itibaren sipariş oluşturulabiliyor. A101 kapıda İzmir, Ankara, Bursa illerinde ne zaman başlayacak? Mağaza şuanda sadece kısıtlı biri bölgede başlattığı uygulamanın yakın bir zaman ülke genelinde aynı anda başlaması bekleniyor. Bazı perakende satış mağazalarının araç sorunları yaşamış ve evlere sipariş uygulamasında eleştiriler almıştı. A101 bu konuda daha titiz davrandığı için kısıtlı bir bölgede denedikten sonra araç ve dağıtım personellerinin alımını yapıp ülke genelinde geliştirmeye hazırlanıyor.

ÖDEME NASIL OLACAK? HANGİ ÜRÜNLERDE SİPARİŞ VAR?

Hangi ürünler sipariş edilebiliyor? Şuanda gramajlı gıda ürünlerinden, domates, salatalık gibi sebze ürünlerinde sipariş bulunmuyor. Gıda ürünlerinin ambalajlı ve dağıtımı daha kolay olan ürünlerini seçili durumda. Kapıda ödeme bulunmuyor ve ödemeler kredi kartı ile yapılabiliyor.

Editör: TE Bilisim