PTT vatandaşa destek olacak bir kredi imkanı ile gündeme geldi, nakit durumda sıkışık olan vatandaşları memnun edecek bu haber vatandaşın ekonomisini iyi yönde etkileyecek. İhtiyaç kredisi kapsamında sunulacak bu fırsat Aktif Bank aracılığı ile hayata geçecek, Kefilsiz, şartsız kredi imkanları vatandaşa sunuldu. PTT kredisi adı altında bu kredi fırsatı binlerce vatandaşın yüzünü güldürecek.

PTT bu kredi fırsatıyla müşterilerine olanak sağlıyor, SMS aracılığı ile 80 bin liraya kadar kredi imkanları sunuluyor. PTT bu fırsatı Aktif Bank aracılığı ile vatandaşlara ulaştıracak. Üstelik bu kredi imkanından yararlanmak için hiçbir şartı karşılıyor olmanıza gerek yok! Pandemi sürecinde vatandaşa can suyu olacak bu kredi imkanları sunulmaya başladı.

SMS ile Başvurmak Yeterli!

Bol avantajlı kredi imkanından yararlanırken eğer PTT müşterisiyseniz kolaylıkla bu şansı elde edebilirsiniz. PTT şubelerinden maaşlarını çeken vatandaşlara sunulan bu fırsat büyük konfor sağlıyor. Nakit olarak sıkışan vatandaşları rahatlatacak bu kredi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde birden fazla kredi çekmesine gerek kalmadan bir kredi ile vatandaşın ihtiyaçları karşılanıyor.

Üstelik diğer bankalara nazaran düşük faizli kredi imkanları ile tüm müşterilere ödeme imkanı sağlanıyor, başvuru yapmak için 3050’ye EMEKLİ yazıp TC Kimlik numaranızla birlikte SMS atmanız yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilisim