PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başlattı!

PTT Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. tüm Dünya genelinde yaşanan COVİD-19 salgın hastalıktan dolayı müşterileri için ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Koşulsuz, şartsız ve kefilsiz 80.000 TL İhtiyaç Kredisini almak isteyen kişiler kısa bir SMS aracılığı ile başvurusunu yapabilecek! Günümüzde yaşanılan pandemiden dolayı müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için ‘’İhtiyaç Kredisi’’ adı altında destek verilmektedir. Bu durumda PTT tüm ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına yetişiyor!

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

PTT nakit olarak sıkışan ve daralan müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Kredi desteği Aktif Bank tarafından gerçekleşmektedir. Özellikle kefilsiz ve şartsız olmasından dolayı milyonlarca insan ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunuyor. PTT her zaman ki gibi müşterilerini rahatlatacak şekilde kampanyalarını düzenliyor. Aynı zamanda banka müşterilerinin sağlığını düşünerek SMS yolu ile başvuruları kabul etmektedir.

SMS İLE BAŞVURU İÇİN; Özellikle bu imkân dar gelirli aileler için büyük bir fırsat haline geldi. SMS ile başvuru yapacak kişiler ‘’EMEKLİ’’ yazıp T.C kimlik numaranızı 3050’ ye göndererek başvurunuzu oluşturabilir. Kısa süre içerisinde banka tarafından size dönüş yapılacaktır.

FAİZ ORANI VE GERİ ÖDEME PLANI;

PTT müşterileri için 80.000 TL’ ye varan kredi imkânı sağlamaktadır. 60 aya kadar varan vadeler ile aylık ödenmesi gereken tutar 1.250 TL’ dir. Faydalanmak isteyen herkes başvuruda bulunabilir. Bu zorlu günlerde müşterilerinin yanında olmayı tercih eden PTT’ nin sunduğu avantajlar oldukça dikkat çekicidir. Ayrıca PTT’ nin sunduğu bir diğer fırsat da banka müşterileri ev ve araba sahibi olabilecek.

İŞİN OLSA