Ülkemizde bir çok mağazanın ve marketin fiyatları fahiş şekilde artırarak temel gıda ürünlerini satmasından sonra hükümet harekete geçti. Şu anda belediyeler fahiş fiyat ile ürün satan marketlere cezai işlem yapsa da halen bazı marketlerin bu duruma devam ettiği görüldü ve PTT'ye ucuz yağ, şeker, salça, un, tuz, bal vb. gibi temel gıda ürünleri satışına izin verildi. Şu anda PTT'nin resmen ucuza gıda ürünleri satışı başladı. Hangi ürün ne kadara satılıyor, nasıl alınır?

Hangi Ürünler Var

PTT şu anda internet sitesi olan pttavm.com aracılığı ile çok uygun fiyatlara temel gıda ürünleri olan yağ, şeker, un, tuz, salça, bal, bakliyat ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Satılan ürünler Tarım Kredi Kooperatifi markalı yani devlet markalı kaliteli ürünler olup bir çok üründe ücretsiz kargo fırsatı bulunmaktadır. Yine piyasada çok tüketilen markalarında tüm ürünleri satılmaktadır. Ancak stoklar hızlı hızlı yenilenmesine rağmen yine hızlı hızlı bitiyor ve listeden siliniyor. Özellikle 5 litre yağ ücretsiz kargo ile ucuz fiyata satılıyor. Ancak alım yapacaksanız hemen siparişi vermeniz gerekiyor. Örneğin 57 TL'ye satılan 5 litrelik ayçiçek yağı çok hızlı satılmakta olduğundan listeden aralıklarla kaldırılıp geri eklenmektedir.

Nasıl Alınır?

PTT'nin ucuz temel gıda ürünlerinden yararlanmak için hemen pttavm.com sitesine giriş yapınız. Buradan arama bölümüne aradığınız gıda ürününü (nohut, fasülye, bal, ayçiçek yağı, zeytin, salça vb.) yazarak bulabilirsiniz. Ya da sol bölümden kategoriler üzerinden süper markete giriş yaparakta istediğiniz ürünü alabilirsiniz. Vatandaşlar şu anda tüm ürünlere yoğun rağbet gösteriyor. Stokla tükenmeden hemen sizlerde ucuz fiyata temel gıda alışverişinizi ücretsiz kargo ile yapın, PTT kapınıza kadar getirsin.

Satış Sitesi: pttavm.com

Editör: TE Bilisim