Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT bilindiği üzere birkaç yıldır e-ticaret sektörüne ciddi bir yatırım yapmakta ve alanınd zirveleşmeye çalışmaktadır. Piyasada marketlerin temel gıda ürünleri fiyatlarını indirmemesinden sonra devlet harekete geçti ve Tarım Kredi Birlik ürünlerinin satışı için PTT ile gerekli anlaşmaları yaptı. Şu anda Tarım Kredi Birlikleri markaları ürünlerin fiyatları oldukça uygun rakamlardan vatandaşlara satılmaktadır. Ürünleri PTT değil, PTT e-ticaret sitesinde yer alan Tarım Kredi Kooperatifi Marketi satmaktadır. İşte temel gıda ürünlerinin fiyatlarını sizler için aşağı bölüme ekliyoruz.

Ucuz Ürünlerin Fiyatları

Yukarıda yer alan ürünlerin fiyatları PTT e-ticaret sitesi üzerinden satılmakta olup vatandaşlar kargo bedava etiketi olan tüm ürünleri evlerine kadar ücretsiz kargo ile alabilmektedir. Özellikle 5 litrelik yağ çokj rağbet görmektedir. Bazı marketlerde 80 TL, 90 TL gibi rakamlara satılabilmekte olan ay çiçek yağ Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde sadece 57 TL ile satışa sunulmakta olup ilgili ürün ücretsiz kargo ile evinize kadar ulaştırılabilmektedir. Yine un, salça, zeytin, pirinç, bulgur, nohut, fasulyte gibi tüm temel gıda ürünlerini çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Ürünler Tarım Kredi Kooperatifi marketleri tarafından yollanmaktadır. Bu market devlet bünyesinde görevlerini sürdürmekte olup vatandaşlar güvenli bir şekilde alalabilir. Peki satış nereden yapılır?

Satış Sitesi: https://bit.ly/3u1Gcj8

Hemen yukarıda yer alan satış sitesine giriş yaparak bu sitede üzerinden tüm süper market ürünlerine ulaşabilir ve uygun fiyata evinize kadar ürünlerin getirilmesini sağlayabiirsiniz. Kargo bedava yazan ürünlerde her hangi bir kargo ücreti ödemeden alım yapabilirsiniz. Ödemeler banka kartı ya da kredi kartı ile yapılmakta olup PTT sitesi PTT şirketine ait olduğu için güvenle aklınıza kalmadan ödeyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim