2020 PTT İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınıyor?

İhtiyaç kredisi; giyim, eğitim, seyahat ve tatil gibi çeşitli bireysel ihtiyaçlarınızı karşılamaz için verilen kredi türüdür. Çoğu banka ihtiyaç kredisini uzun vadede ve geri ödemeli vermektedir. Bu doğrultuda ihtiyaçlarınızı ertelemenize gerek kalmadan tüm ihtiyaçlarınızı zamanında giderebilirsiniz.

PTT müşterilerine ihtiyaç kredisi desteği veren bankalardan önde gelenidir. Aynı zamanda PTT ile anlaşmalı bankalar da ihtiyaç kredisi vermektedir.

  • Denizbank,
  • TEB,
  • AktifBank,
  • Vakıfbank,
  • ING Bank,
  • Burgan Bank,

PTT ihtiyaç kredisi başvurusu için PTT şubelerinize gitmeniz gerekmektedir.

  • 3.000 TL ile 9.000 TL arasında %2,86 kredi faizi
  • 10.000 TL ile 19.999 TL arasında %2,47 kredi faizi
  • 20.000 TL ile 55.000 TL arasında %2,35 kredi faizi

PTT İhtiyaç Kredisini Kimler Alabilir?

İhtiyaç kredisini almak için PTT personeli olmanız veya maaşınızı PTT' den alıyor olmanız gerekmektedir. PTT ihtiyaç kredisi için herhangi bir ipotek veya kefile gerek yoktur. Bu doğrultuda PTT ile anlaşmalı bankalardan ihtiyaç kredisi çekebilir.

TEB' den PTT İhtiyaç Kredisi

PTT ile anlaşması olan TEB, müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir. En az 2.500 TL, en fazla 40.000 TL ihtiyaç kredisi imkânı sağlamaktadır.

DenizBank PTT İhtiyaç Kredisi

PTT ile anlaşması olan DenizBank, en az 2.000 TL, en fazla 36.000 TL ihtiyaç kredisi vermektedir. Ayrıca DenizBank PTT kredisi için 80 yaşını aşmamış olmanız gerekmektedir.

ING Bank PTT İhtiyaç Kredisi

PTT ile anlaşması olan ING Bank, en az 1.000TL, en fazla 45.000 TL ihtiyaç kredisi vermektedir. Kredi kullanacak kişilerin limitine göre faiz oranları da %2,24 ve %2,74 arasında değişmektedir.

Burgan Bank PTT İhtiyaç Kredisi

PTT ile anlaşması olan Burgan Bank’ a internet üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

AktifBank PTT İhtiyaç Kredisi

PTT ile anlaşması olan AktifBank en fazla 30.000 TL 60 ay vade ile ihtiyaç kredisi vermektedir. Ayrıca en az 3 ay, en fazla 60 ay vade sistemi vardır. Başvuru için kefile ihtiyaç duyulmamaktadır. PTT şubelerine giderek AktifBank ihtiyaç kredinizi çekebilirsiniz.

VakıfBank PTT İhtiyaç Kredisi

PTT ile anlaşması olan VakıfBank, en fazla 20.000 TL ihtiyaç kredisi vermektedir. Ayrıca krediyi almak isteyen kişinin 80 yaşını aşmamış olmaması gerekir.

Editör: TE Bilisim