Ülkemizin önemli kuruluşları arasında yer almakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT bilindiği üzere bir süredir banka hizmeti de sağlamaktadır. Bu banka faaliyetlerinde müşteriler hem maaşlarını çekebilmekte, hem şubelerden transfer iğşlemleri yapabilmekte hemde atm'leri kullanabilmekte olup Mart 2020 itibari ile maaşlarını PTT'den almak isteyenlere promosyon ödemesi de yapılmaktadır. Buna göre PTT Bank emeklilere belirlediği tutarlarda promosyon ödemesi yapıyor. Peki PTT Bank promosyon ödemesi ne kadar? Gelen resmi açıklamalar ile PTT'nin emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yaptığı öğrenildi.

PTT Promosyon Ücretleri

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT tarafından yapılan resmi açıklama da emeklilere verilecek olan promosyon ödemeleri belli oldu. Buna göre maaşı 1000 TL'nin altında olan emeklilere 300 TL, aylık maaşı 1000 TL ile 2000 TL arasında olan emeklilere 375 TL ve aylık maaşı 2000 TL'nin üzeriende olan emeklilere ise PTT tarfından 450 TL promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi.

Eğer sizlerde PTT'den emekli maaşınızı almak istiyorsanız hemen yakınlarınızda bulunan PTT şubelerine giderek başvurularınızı yapabilir ve maaş taşıma işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra maaşınıza PTT'den ekstra olarak 3 yılda bir kere olmak üzere 300 - 375 - 450 TL tutarlarından bir tanesini yatırabilirsiniz. Kamu bankaları ile çalışmak istiyorsanız yine Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankası ile de iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim