Müjde Oriflame Mart 2020 katalogu açıklandı. Kadınlar gününe günler kaldı 8 Mart dünya kadınlar gününde dünyanın en çok doğrudan satış yolu ile kalitesine ulaşan firması bu ay birbirinden dop dolu bir fiyat listesi ile karşımıza çıktı.

Network Marketin firmaları arasında pek çok yerli ve yabancı kuruluş bulunuyor. Bunlardan en çok bilinen ve kadınlar arasında en çok tercih edilen Orıflame Türkiye faaliyetlerine 90'lı yıllarda başladı. Firmanın geçmişi nerdeyse 80 yıllık olduğu biliniyor. Dünya genelindeki trend listesinde yer almayı doğrudan satış yolu ile başardı. Bir çok firmada bu yollar müşterilerine avantajlı ürünler sunmaya başlayarak kıyasıya rekabet oluştu. Özetle 8 mart kadınlar günü orfilame katalogu ile Nisan 2020 oriflame kataloguna ait detaylar şu şekilde açıklandı.

8 MART KADINLARA GÜNÜNE ÖZEL ÖZEL KATALOG

Dünya serbest dalış rekortmeni şahika Ercümen, İlkokul Öğretmeni Dilek Livaneli, Milli Tekvandocu İrem yaman, Gazeteci Ayşe Arman, Mentor ve kanaat önderi Şah yaylacı bu hafta İlham veren kadınlar özel içeriği ile bazı ürünler için özel çekilmiş resimleri yer alacak.

İlham veren kadınlar başlığı ile 1 ile 31 Mart tarihleri arasında geçerli olan fiyat tarihleri fiziki katalogu almak isteyenler için 3,99 Tl olacak. Ayrıca kadınlar gününe özel yüzde 55'e varan indirimler olacak. Brıght marka sabun, 4,99 duş jeli ise 14,99 duş kremi ise 9,99 üzerinden satılacak.

FIRSATLAR;

Saçlara özel doğal bakımlı avacadolu şampuan fiyatı 9.99 TL, Mart ayına özel yüzde 60'a varan fırsatların yer aldığı sayfada GIORDANI Gold ise 44,99 TL olacak. Kataloğun sıcak teklifi sayfasında ise her 40 tl alışverişlere özel olarak sıra dışı kadınlara özel koklar 169 tl den fiyat düşürerek 59,99 Tl üzerinden satılacak. Sadece kadınlar değil erkekler içinde bir çok ürün geldi. Fıordanı marka parfüm her 45 tl alışverişlerde 149,0 Tl yerine 56,99 Tl'den satılacak.

8 Mart 2020 tarihine özel oalrak bu ay satışa çıkacak biribirinden özel ürünlerin tamamına erişmek ve fiyatlarını öğrenmek için https://tr.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?pageNumber=1&catalogue=2020003 adresini ziyaret edebilirsiniz. Linki açmak için kopyalayıp yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim