Araç sahipleri dikkat! Motorlu taşıtlar vergisi 2. taksitleri MTV taksit kampanyaları belli oldu! Hangi bankalar taksit yapıyor ve bu taksitlerden nasıl yararlanabilecek. Detaylar haberde.2020 Banka MTV Taksit Kampanyaları Nedir?

Bankalar motorlu taşıtlar için araç sürücülerine MTV tutarı üzerinden vade farksız kredi kartına taksit imkanı sunuyor. Peki, hangi bankalar kaç taksit yapıyor? Başvurular nasıl yapılacak ve tüm detaylar şu şekilde;

Halkbank

1 ile 31 Temmuz arasında Halkbank internet şubesinden, mobil uygulamadan veya Halkbank Dialog’ dan MTV ödemelerini 3 taksite bölerek işlemini gerçekleştirebilir. Ayrıca www.gib.gob.tr adresine giriş yaparak işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank

1 ile 31 Temmuz arasında Vakıfbank Worldcard ile MTV ödemelerinizi faizsiz 3 taksite bölebilirsiniz.

Ziraat Bankası

1 ile 31 Temmuz arasında Ziraat mobil, internet şubesi, ATM veya www.gib.gov.tr adresine giriş yaparak MTV ödemelerinizi 3 taksite bölebilirsiniz.

Garanti BBVA

Garanti BBVA mobil uygulama, BonusFlaş, Garanti BBVA internet, 444 0 333 Garanti BBVA müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Garanti BBVA ATM ve garantibbva.com.tr adresine giriş yaparak MTV ödemelerinizi 2 taksite bölebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası

MTV ödemeleriniz için www.gib.gob.tr veya yapikredi.com.tr adresine giriş yaparak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda Yapı Kredi internet şubelerinden 3 taksit imkanından faydalanabilirsiniz. Dilerseniz gib.gov.tr adresinden World Pay QR kod ile 4 taksite bölebilirsiniz.

İş Bankası

İnternet şubesi veya Maximum kart ile İşCep uygulaması üzerinden 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinizde 2 taksit, Maximum mobil uygulama üzerinden veya www.gib.gob.tr adresi üzerinden Maximum mobil ile öde seçeneğine tıklayarak 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinizi 3 taksite bölebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim