BİM 31 Mart 2020 salı ile 3 Nisan 2020 perşembe günü gelecek indirimli ürünler belli oldu!

Ülke genelindeki Bim mağazaları kuşkusuz bu dönemde en yoğun olarak çalışan yerler arsında yer alıyoruz. Ülke genelindeki Koronavirüs yayılımın önüne geçilmesi amacıyla bazı iş yerleri zorunlu olarak bazıları ise kendi ve müşterilerin sağlığına yönelik tedbir aldı. BİM, ŞOK, A101 gibi mağazalar ise çalışma saatlerinde önemli bir değişiklik yaparak marketlerin hijyen ve sosyal mesafelerinde uyulması gereken kurallar için geniş bir çalışma başlattı. Mağazalarda belirli noktalara hijyen için dezenfektanlar konuldu.

250 Tl'ye kadar alış verişlerde kredi kartları ile temassız ödeme yapılabilecek. Marketlerde sosyal mesafenin 1,5 metre olması konusunda müşteriler uyarılıyor. Hijyen önlemlerinden bir tanesi de müşteri arabalarının ve temasa açık olan tüm alanların periyodik olarak temizlendiği aktarılıyor.

BİM 3 nisan cuma günü mağazalara getirilecek olan ürünlerde elektronik ürün listesinde 32 ekran HD uydu alıcılı Dijitsu Tv, Nolstaljik radyo, dekoratif raf set, kulaküstü Polosmart kulaklık, katlanır yatak, şişme yatak, çok amaçlı ışıldak, telefon tutucu, vakumlu sefer tası ürünleri dikkat çekiyor.

TEMİZLİK VE KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ;

Mart ayının son günü olan 31 Mart 2020 salı günü aktüel ürün kataloğundaki ürünler ve bu ürünlerin fiyatları belli oldu. Botanik nemlendirici 50 ml Granier, Botanik makyaj temizleme, taş çeşitleri tırnak bakım ürünleri, tutacaklı makyaj süngeri yüz maskesi Rituel De Beute, Kişisel bakım organizer çeşitleri ahşam saç fırçası, boya seti Kuru şampuan, tıraş kolanyası, Diş macunu, 2’li diş fırçası, Unicorn takı standı, Unicon Vücut parfümü, föz bandı, katı sabun, dudak nemlendirici, saç tokası, parfüm deodorant, oda ve kumaş kokusu, duş jeli, katı sabun bulunuyor.

Editör: TE Bilisim