Ankara' da Türkiye' nin en büyük parklarından birisi olan AnkaPark' ın yapımı devam ediyor. Bir süre çalışması durdurulan ve yapımı devam etmeyen AnkaPark' ın ihaleleri tamamlandı ve Mart ayı itibariyle çalışmaların bitirilmesi, hizmete açılması planlanıyor. Ankaralıların merakla ve ilgiyle takip ettiği parkın yapımı Mart ayı itibariyle tamamlanmış olacak. Parkın tamamlanmasıyla da 2000 kişiye istihdam imkanı yaratılmış olacak. İhaleleri tamamlanan parkın yapım sürecinden sonra, park içerisinde görev alacak çok sayıda pozisyon için ilanlar yayımlanacak.

Hangi kadrolara alımlar yapılacak, kimler başvuru yapabilecek?

Park içerisindeki cihazların kullanımı, oyun alanları için görevliler, güvenlik görevleri, burada açılacak işletmeler için personel ihtiyaçları, mutfak personelleri, oyun ablaları, veznedarlar ve daha olabilecek birçok pozisyon için çok sayıda personel alım ilanı yayımlanabilir. Ankaralı vatandaşlar parkın yapımının tamamlanmasının ardından ilanlara ulaşabileceklerdir. Konuya ilişkin KDM Avm Danışmanlık kurucusu tarafından yapılan açıklamada " ANKAPARK çok fazla dalı olan bir proje. Öncelikle yeşil alanları çok geniş. İnsanlar gelip rahat nefes alabilecek. Eğlence mekanizmaları son teknoloji, ayrıca konserleri, etkinlikleri, mağaza konsepti ile ziyaretçilerini cezbedecek. Sadece Ankaralılara değil, sırasıyla komşu illere , tüm Türkiye'ye ve komşu ülkelere seslenecek. Gelen her ziyaretçi sadece parka değil bütün Ankara ekonomisine değer katacak. Ülkenin ticaretini ve turizmini geliştirecek. " ifadelerine yer verildi.

Mart ayında tamamlanabilecek mi?

Yapımına çok önceleri başlanan ve kısa sürede biteceği bilgisi verilen parka ilişkin süreç yeniden yürütülmeye başlandı. Parkın yapımı daha önce durdurulmuş ve uzunca bir süre beklemeye alınmıştı. Şimdi tekrar ihale süreci tamamlanan parkın yapım çalışmaları yürütülecek ve Mart ayında tamamlanacağı bilgisi veriliyor. Sizce parkın yapımı Mart ayı itibariyle tamamlanır mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz...