Tüm dünya genelinde su sporları giderek önem arz etmekte ve yeni ürünler piyasaya sunulmaktadır. Özellikle flyboard ile başlayan elektronik su sporları yerine şimdi yeni çıkan sporlara bırakmaya devam ederken sizlere haberimizde Lift eFoil board ürününden ve bu ürünün fiyatlarından bahsedeceğiz. Peki Lift eFoild fiyatları nedir? Türkiye'de bu ürün satılıyor mu, satılıyorsa KDV ve vergiler dahil ne kadar? Tüm bilgileri haberimizde öğrenebilirsiniz.

Lift e-Foil Fiyatları Nedir?

Lift e-Foil fiyatları şu anda 12.000$ (dolar) başlamaktadır. Ürünlere, ürün özelliklerine, çıkabildiği hıza, motor gücüne göre fiyatlar değişiklik gösteriyor olsa da en uygun 12 bin dolar olarak bilinmektedir.

Türkiye'de Satılıyor Mu?

İnternet üzerinden şu an için Türkiye'de Lift e-Foil ürünü satan bir satıcı göremedik ancak su sporları mağazalarının getirtme durumları ya da stoklarında bulunma durumlarını araştırabilirsiniz.

Türkiye Satış Fiyatı Nedir?

Yurt dışından gelen eğlence ürünleri için bilindiği üzere vergi ve özel tüketim vergileri uygulanmaktadır. Dolar kuru 7,70 TL'den baz alınırsa ürün fiyatı şu an 92.400 TL olarak biliniyor. Bu tutara vergilerde dahil edilirse Türkiye fiyatının 120.000 TL bantlarından aşağı olmayacağı ön görülüyor.

Editör: TE Bilisim