Bilindiği üzere tüm bankalar kredi Notu olmayan ve ya da çok düşük kimselere kredi onayı yapmıyordu. Bu duruma bağlı olarak da bir ok insan ihtiyacı olan parayı bankalardan talep edemiyorum. Fakat bu durum değişti ! Yeni açıklanmış olan bir kampanya ile artık nakit sıkıntısı yaşamakta olan ve para çekemeyen insanlar da artık kredi çekebilecek.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen kişiler Garanti,akbank, ziraat bankaları nı ziyaret etmeli başvuru larını gerekli koşullarla iletmeli ve orada kısacık 5 dakikalık bir işlem sonucunda öğrenmelidir.AKBANK ‘dan 35.000 bin Kredi Almak isteyenler Ne yapmalıdır.

Kredi çekemeyecek bir konum da olunduğu üzere bankacılık ve sms sistemi dahilin de bu sonuçlar açıklanamamaktadır. Bu yüzden orada geçireceğiniz süre zarfın da şahsınıza bizzat bilidim geçilmektedir. Bu şekil de uzun süren bir bekleyiş içerin de de olmamış olmanız yararlı olacaktır.

AKBANK müşterilere faiz ve ödeme koşullarını detayı ile açıklamaktadır. Bu krediler için 36 ay taksit imkanı verildiği gibi aynı zaman da müşterileri bir de 3 ay gecikmeli ödeme imkanı sunarak35.000 bin Kredi imkanı vermektedir.

Ziraat Bankasından 35.000 TL Çekmek İsteyenler

Ziraat bankası bilindiği üzere devletle iş birliği içerisin de ve ya oraya bağlı bir kurum niteliğindedir . Fakat bu bankadan kredi çekebilmek için en az 6 aylık bir sigorta ödemenizi gözüküyor olması şartı vardır.

Eğer emekli olan bir birey kredi istiyor ise emeklilik maaş ödemelerini bu bankaya taşırlar ya da zaten o bankadan alıyorlarsa daha yüksek kredi miktarları talep edebiliyorlar .

Garanti Bankasından 35000 Çekmek İsteyenler

Garanti de ise bu krediden faydalanmak isteyen kişiler kimlikleri ile başvuru yaptıktan sonra 3 aylık bir sigorta girişi var ise bu kredi imkanın dan yararlana bilmektedirler. Aynı zaman da bu krediyi kullanacak olan bireyler eğer ödemelerini düzgün ve aksatmadan kurallar dahilin de yaparlar ise kredi notlarını da yükseltebilecekler.

Editör: TE Bilisim