Kredi Kartı Borçlarını Tek Kaleme Almak ‘’Akbank Birleştiren Masrafsız Kredisi’’ İle Mümkün!

Farklı bankalara borcu bulunan ve borcunu ödemekte zorlanan kişiler için Akbank "Birleştiren Masrafsız Kredi" adı altında kampanya düzenledi. Bu kampanya' ya göre borcunuzu tek kaleme toplayabileceksiniz. Yaşadığımız zor günlerden dolayı bankalar müşterilerine çeşitli yapılandırma imkanları sunmaktadır. Borçlarınızı tek kaleme toplayarak daha rahat bir şekilde ödeme imkânı sağlayan Akbank müşterileri oldukça sevindirdi.

FARKLI KREDİ KARTI BORÇLARI TEK ÇATI ALTINDA;

Kredi kartına borcu olan veya kredi çeken kişilerin borçlarını tek kaleme toplaması Akbank ile mümkün. Dağınık ödemeler sonucu oluşan aksamaların veya gecikmelerin önüne geçmek için sizde bu imkândan faydalanabilirsiniz. Kısacası Akbank müşterilerinin borçları için kredi imkânı sağlayıp kendisine borçlanmasını sağlıyor. Dolayısı ile borçlarınızı tek kaleme almış oluyorsunuz. Bu doğrultuda faiz oranı, vade süresi ve kredi limiti de oldukça merak ediliyor. Akbank borçlarını tek kaleme toplamak isteyen kişilere 12 ay vade imkânı ile 20.000 TL' ye varan kredi imkânı sağlıyor. Aynı zamanda faiz oranı da 1.25 olarak belirlenmiştir. Ödemede zorluk çeken kişiler bu imkânı değerlendirerek düşük faiz ile borçlarını kısa sürede bitirebilir.

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Akbank Birleştiren Masrafsız Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Borçlarını tek bir kaleme toplamak isteyen vatandaşlar Akbank mobil uygulama (internet bankacılığı) aracılığı ile başvurularını oluşturabilir. Örnek bir hesaplamaya göre : 12 ay 1.25 faiz oranı ile aylık ödenmesi gereken tutar 1.833.60 TL' dir. Sizde farklı bankalara borç ödemek yerine borçlarınızı tek kaleme toplayarak ödemenizi kolaylaştırabilirsiniz.

İŞİN OLSA / İZMİR / EKONOMİ SERVİSİ

Editör: TE Bilisim