Kiğılı Yabancılara Satılıyor

Kiğılı İdare Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, ortaklık için yabancı fonlarla görüştüklerini ifade ederek Uzun bir yol kat ettik. Marka için istediğimiz belirli bir değer var. 2015 yılında yabancı bir fon işletmemize girerse bu pek şaşırtıcı sayılmaz. Bu iş ya olacak ya olacak dedi. Sunulan şartlara bağlı olarak Kiğılı’nın çoğunluk hisselerini de satabileceklerini açıklayan Abdullah bey, çoğunluk da söz konusu azınlık pay da söz konusu diyerek. Azınlık da çoğunluk da olsa görüştüğümüz fonlar işin başında beni görmeyi bekliyorlar. Bende de sağlığım müsaade ettiği sürece 3- beş sene belli bir süre içinde kuruluşu yönetmeye devam edeceğim diye konuştu. İş hayatına Sultanhamam’da çıraklıktan başlayan ve markalaşma için verdiğiniz uzun uğraşlarla devam eden Abdullah Kiğılı, şimdi yabancılarla ortaklık görüşmeleri yaptığınız konuşuluyor bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz sorularına cevap olarak; doğru, şu anda karşılıklı görüşmelerimiz devam ediyor ve uzun süre görüştük bizimde markamızın belli bir değeri var çok kıymetli bir markaya sahibiz. Şuan 225 mağazaya sahip olarak Türkiye’nin en çok büyük erkek giyim markası olmayı hedefliyoruz. Benim tahminlerime göre bu sene Allah nasip ederse hedefimizi gerçekleştireceğiz.

Ben emekliliği ayrılmayı hiç bir zaman aklımdan geçirmedim. Şuan ki istikametinde hiç hayalim değildi. İşim hayattaki en büyük hobim benim. Ben de zaten bir hisseye sahip olacağım. Hala hergün sabah kalkarak şirkete gitmeliyim ki yaşamımı uzun ve sağlıklı olarak geçirebileyim.

Bana göre iş hayatında duygusallık olmamalı. Ben 50 senelik alışveriş hayatında çok fazla bilgi sahibi oldum. Öğrendiğim bilgiler arasında bu da yer alıyor. Eğer iş hayatında duygusal olursan büyümen çok zorlaşır. Ticaret yapıyorsan duygusallığı yer vermemelisin o an şartlar ne gerektiriyorsa onu yerine getirmelisin. Şuan 225 tane yurtiçinde 17 tanede yurtdışında mağazaya sahibiz ve bu ortaklık sayesinde de avrupa pazarına giriş yapmış olacağız.

Editör: TE Bilisim