Meral Akşener, emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı sürecin çözümlenmesi için ellerinden gelen çabayı sarfettiklerini, asgari ücretin 2 bin 20 TL olarak belirlenmesinde katkılarının büyük olduğunu, aynı şeyi emekliler ve eyt konusunda, 3600 ek gösterge sürecinde de yapacaklarını ifade etti. Yaptığı açıklamasında, seçim sürecinde iyi bir derse ihtiyacının olduğu AK Parti için, dersi aldıklarında 3600 ek gösterge konusuna ve eyt mağdurlarına yönelmek durumunda kalacaklarını ifade etti. Açıklamada " Siz gereken dersi bu seçimlerde onlara verirseniz. Sayın Erdoğan çıkacak diyecek ki, “Eyy ahali verdiğiniz uyarıyı aldık hemen bakanları değiştiriyorum” diyecek. Ondan sonra ne olacak EYT’lilere dönecek 3600’e dönecek ve gerekeni yapacak. Anlayacak ki oy aslanın ağzında bu sizin işinize yarayacak. O dört sene seçmen velinimetim deyip gidecekler. Onun için bir derse ihtiyaçları var. Biz kurduk partiyi EYT dedik. Siz ders verirseniz çıkacak Aha Buraya yazıyorum. Emekli maaşlarının yüzde 26'ya çıkarılması için elimizden geleni yapacağız. Asgari ücret dedik yaptılar. Emekliler için de elimizden geleni yapacağız. Bu seçimi değerlendirmeniz gerekiyor. " ifadelerine yer verdi.

Esnaf zor durumda, müteahhitler zengin ediliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, açıklamasında esnafların zor durumda olduğunu ancak müteahhitlerin zengin edildiğini, vatandaşların zor durumda olmasına rağmen göz ardı edildiğini ifade etti. Açıklamasında esnafların zor durumdan kurtulması için çalışmaların yapılması ve mücadelenin sağlanmasının gerekli olduğunu söyledi.

EYT konusunda tüm son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim