Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak bilinen Muharrem İnce Türkiye geneli seçim çalışmalarına başladı. Buna göre tüm Cumhurbaşkanı adayları gibi seçim vaatleri hakkında açıklamalar yapan Muharrem İnce gençlere önemli müjdeli haberler verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tarafından yapılan açıklama da gençlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için 19 Mayıs ve 29 Ekim tarihlerinde 500 lira para yardımı verileceği belirtildi. Buna göre yılda iki kere gençlere 500 liralık para verilecek.

SARAY KAPATILACAK AÇIKLAMASI!

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Muharrem İnce gençlere yılda iki kere 500 liralık para yardımı yapacak açıklamasının ardından saray hakkında da önemli değinmeler yaparak sarayın kapatılacağı sınavlarda ilk 5 bine giren öğrencilere bu sarayın verileceği, sarayın bilim merkezi haline getirileceği ve tasarrufun yapılabilmesi için Çankaya Köşküne geçileceğini belirtti.

Yaptığı açıklamasında bu iki konuya oldukça değinmekte olan Muharrem İnce yine yeni duyurular yapacağını ve Türkiye için yapılması gereken önerileri hakkında ilerleyen günlerde açıklamalar da bulunacağını ifade etti. Tüm adayların yapacakları açıklamalar seçim gününe kadar büyük önem taşımakta olup bu açıklamalar oy oranlarında ciddi değişiklik yapabilecektir.

Editör: TE Bilisim