Türkiye 24 Haziran 2018 tarihi itibari ile erken seçime gidecek. Seçmenler bu tarih itibari ile hem milletvekili hemde Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanabilecektir. Buna göre milletvekili seçiminde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında çekişme yaşanırken Cumhurbaşkanlığı seçiminde de CHP'nin adayı Muharrem İnce Türkiye'nin dört bir yanında mitingler düzenleyerek seçim vaatlerini açıklamaya devam ediyor.

Son günlerde il il gezen ve seçim vaatlerini açıklamaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin milletvekili adayı Muharrem İnce bugün Bartın'da miting düzenledi ve asgari ücret hakkında önemli açıklamalar yaptı. Peki neler söylendi, neler yaşandı?

ASGARİ ÜCRET ve MAZOT DEĞERLENDİRMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tarafından yapılan açıklama da kendisinin Cumhurbaşkanı olması durumunda Türkiye'de asgari ücretin 2 bin 200 lira olacağı ve çiftçiye ise mazotun litresini 3 liradan vereceklerini müjdeledi. Yine üniversite öğrencilerine 19 Mayıs ile 29 Ekim tarihlerinde 500'er lira harçlığın verileceğini yenileyen Muharrem İnce Türkiye geneli yaptığı mitinglerin her birinde farklı müjdeler vererek bir sonraki konuşmasında neler söyleyeceği konusunda merak uyandırmaya devam ediyor.