Yeşilköy’de gerçekleştirilen 2. El Otomobil Satış Günleri bir çok pahalı ve hesaplı otobilleri yan yana getirdi.Dün itibariyle kapılarını açan İstanbul CNR EXPO İkinci el fuarına LaFerrari damgasını vurdu.

 

2O Eylüle kadar sürecek organizasyon, farklı markalardan sayısız ikinci el Otomobili biraraya getirdi. 150 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilen 2. El Otomobil Satış Günleri’nde, ikinci el satışı üzerine uzmanlaşmış şirketlerin yanı sıra bayilerin ikinci el bölümlerine ait araçlar görücüye çıktı. Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes gibi lüks araçların da bulunduğu organizasyonda, DRD Derindere, Intercity’nin hizmete soktuğu IPOP, Renault İnanlar, Hyundai Erk gibi şirketlerin stoğunda yer alan araçlar sergileniyor. Araçlar, arzu eden ziyaretçilere organizasyona özel kredi imkanlarıyla satılacak.


Noter de hazır

Nitekim otomobil almaya karar veren ziyaretçiler için organizasyon çerçevesinde banka ve noter işlerini de fuar alanında çözebiliyor.  

2. El Otomobil Satış Günleri’nde satılık ikinci el otomobillerin yanı sıra ticari araçlar, karavanlar, oto aksesuarları, lastik, oto bakım şirketleri de yer alıyor.

İstanbul Park Oto Pazarı’nın (İPOP) standında sergilenen 3.1 milyon euro’luk LaFerrari’ye ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Araçla ilgili bilgi veren İPOP İş Geliştirme Yöneticisi Selçuk Nazik, dünyada 499 tane LaFerrari olduğunu belirterek, “Bu araca sahip olmak isteyenin garajında, Ferrari’nin en az 5 tane güncel modelinden bulunması ve 2.5 yıl süresince de satılmayacağının taahhüdünü vermesi gerekiyor” dedi. Araç, Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak’a ait.

Milliyet