Türkiye'nin e-ticaret devi Hepsiburada Efsane kasım indirimleri 5 Kasım 2020 tarihinden itibaren müşterilerine sunulmaya başladı. Buna göre yüzde 80'e kadar varan indirimlerden faydalanmak isteyen müşteriler için bazı detayları işin olsa ekibi olarak aktarmak istiyoruz.

Hangi ürünlerde indirim var? İndirimler teknolojiden beyaz eşyaya, mutfak ve ev ürünlerinden tekstil ürünlerine, anne bebek ürünlerinden kıyafetlere, gıda ürünlerinden manav ürünlerine kadar pek çok kategoride var. Alışveriş tutkunlarına Efsane kasım ayı indirimleri ne zamana kadar devam edecek. 5 Kasım, 6 Kasım indirimleri neler olacak merak edilmektedir.

Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri;

Hepsi burada internet sitesi, Mobil uygulaması üzerinden indirimlerinden faydalanmak mümkün olacak. Müşteriler bu uygun fiyat seçeneklerinden faydalanabilmeleri için acele etmelerinde fayda olacaktır. Ürünlerin pek çoğunda sınırlı stok bulunuyor. Yüzde 10'dan yüzde 80'a kadar oranlarda fiyat indirimleri bulunuyor.

Sipariş nasıl verilir? Sipariş verecek müşterilerin internet sitesi üzerinden üyeliği olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ücretsiz üyelik oluşturmakta mümkündür. Fırsatlar için satın alma seçeneklerinde bir tanesi kredi kartı ile alışveriştir. Kapıda ödeme, Havale ile ödeme kredi kartı puanı ile ödeme seçenekleri gibi ödeme esnasında seçenekler sunulmaktadır. Bu imkanlardan yararlanabilirsiniz.

Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri Ne Zaman Bitecek? Kasım ayı boyunca devam edecek. 5 Kasım tarihinden itibaren alışveriş indirimleri açıklandı.

Yılda bir kez gelen indirimler alışverişin efsanesinden acele et kaçırma. Açıklanan indirimlerde;

Cep telefonunda yüzde 30 indirim var. Bilgisayar ürünlerinde yüzde 20, televizyon ürünlerinde yüzde 35, akıllı telefon aksesuvarlarında yüzde 70, robot ürünleri yüzde 70, şampuan saç bakımı yüzde 55, bebeğin temel ihtiyaçlarında yüzde 50, süpermarket ürünlerinde 250 Tl ve üzeri alışverişlerde 25 Tl indirim var. Gıda ürünlerden yüzde 40, saatlerde parfümlerde, dermo kozmetik ürünlerinde makyaj ürünlerinde de yüzde 50 ile yüzde 70 arasında indirimler bulunuyor.

İndirim sayfası: https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/efsane-kasimin-yildizlarinda-bugune-ozel-firsatlari-kacirma

Editör: TE Bilisim