Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yarın çok önemli bir ekonomik sürecin detayları kamuoyuna ulaştırılacak. Bakan Albayrak tarafından yapılacak bu önemli açıklamada, 10 Nisan 2019 Çarşamba günü itibariyle ekonomik reform paketinin detayları, basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak. Yeni Ekonomi Programı (YEP), ekonomide ortaya koyulan hedefler ve bunlara nasıl ulaşılacağının bilgilendirmelerini, yol haritalarını içerecek. Açıklanacak ekonomik paketle birlikte, ekonomide önemli adımların atılarak, piyasalardaki para dengesinin ileriye taşınması ve nakit girdisinin çoğalacağı düşünülüyor.

KATILDIĞI PROGRAMDA AÇIKLAMIŞTI

10 Nisan 2019 Çarşamba günü düzenlenecek olan basın toplantısında, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, söz konusu reform paketini açıklayacak. Bu ekonomi paketinde izlenecek yollarla alakalı önemli bilgilendirmeler kamuoyuna duyurulacak. Düzenlenecek basın toplantısına yönelik Bakan Albayrak tarafından geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yapılan açıklamada, büyüme, enflasyon, bankacılık gibi alanlar başta olmak üzere tüm alanlarda atılacak adımları içeren genel bir çerçevenin çizileceğini ifade etmişti.

EKONOMİDEKİ SÜREÇLERİ KONTROL ALTINA ALACAK ÖNEMLİ DÜZENLEMELER İÇEREBİLİR

Bakan Berat Albayrak tarafından yapılacak açıklamalarda, basın toplantısında kamuoyuna önemli bilgilendirmelerin sağlanacağı düşünülüyor. Yapılacak bu açıklamaların detaylarında ekonomideki önemli bir dönemi kontrol altında tutmaya yarayacak yatırımlar, atılacak adımlar, yeni destek paketleri, dolar ve ticaretteki ilerleyişin sürdürülebilir kontrol mekanizmalarının inşaası konusunda bilgilendirmeler yer verileceği düşünülüyor. 10 Nisan 2019 Çarşamba günü yapılacak basın toplantısında, Bakan Albayrak' ın gündeme önemli bilgileri ulaştırması ve ekonomideki soru işaretlerinin kaldırılmasına yönelik bazı müjdeli haberleri de aktaracağı düşünülüyor.

Editör: TE Bilisim