Halkbank müşterileri için temel ihtiyaç kredisi vererek kişisel ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı oluyor. 1.000 TL ile 10.000 TL arasında vatandaşların ihtiyaçları için düşük faiz oranları ile hizmet veriyor. Ayrıca ilk taksiti 6 sonra alıyor. Başvuruları banka şubelerine gitmeden internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Halkbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 10.000 TL’ ye kadar kredi desteği vermektedir. Aylık %0,49 düşük faiz oranı ile 36 aya varan vade seçenekleri sunulmaktadır. Ayrıca kredi ödemelerinizi 6 ay ödemesiz dönemli olarak yapma imkânınız vardır.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI;

Öncelikle Halkbank temel ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen kişilerin hane halkının geliri 5.000 TL’ nin altında olması şartı ile asgari ücret tutarında olması, emekli kişiler ve serbest meslek çalışanlar ihtiyaç kredisinden faydalanabilir. Krediden faydalanmak isteyen vatandaşlar kamu bankalarının yalnızca birinden başvuru yapabilir. Ayrıca hane içerisinde yalnızca 1 kişi ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Kredi başvurunuz ilgili kişiler tarafından incelendiği zaman ‘’Kredi Garanti Fonu’’ altında kişisel verileriniz paylaşılacaktır.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Temel İhtiyaç Kredi başvurusu için Halkbank mobil uygulamadan giriş yaparak; Başvuru kredi adımından, Başvuru Kredi Türü alanından, Tüketici Kredisi alanından, Kredi Alt Türü, Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi seçeneklerini bu şekilde izleyerek başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Ayrıca Halkbank 0850 222 0 400 Dialog ile sesli yanıt yöntemi aracılığıyla başvurunuzu sağlayabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim