Halkbank Temel İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Halkbank şubelerinden, temel bireysel ihtiyaç kredi desteği vermeye devam ediyor. Banka müşterilerine düşük faiz oranları uyguluyor. örnek olarak, 10.000 TL' ye varan 36 ay vade ve 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredi desteği vermektedir. Aylık kredi faizi %0,49' dur. Ayrıca diğer bankalara oranlara oldukça düşük olduğu gözlenmektedir. Bu kredi türünden faydalanmak isteyen kişilerin öncelikle hane içerisinde aylık geliri 5.000TL ve altında olan serbest meslek grubu, asgari ücret alan ve emekli kişiler faydalanabilir. Aynı zamanda başvuruyu kamu bankalarının birinden yapılması yeterli olacaktır. Kredi başvurusu için hane içerisinde sadece 1 kişi faydalanabilir.

HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank Temel İhtiyaç Kredi başvurusu için internet şubesinden Başvuru Bireysel Kredi Başvurusu Kredi Türü, Tüketici Kredisi Kredi Alt Türü, Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca 0850 222 0 400 Halkbank Dialog' u arayarak sesli yanıt sisteminden başvurunuzu yapabilirsiniz. Yaşanılan pandemiden dolayı bankaya giderek başvuru yapmak yerine online tüm banka işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz kısa süre içerisinde değerlendirilir ve uygun görülür ise hemen hesabınıza yatırılır. Siz de ihtiyacınızı karşılayacak kredi limitini tercih ederek başvuruda bulunabilirsiniz.

12 AY GERİ ÖDEMESİZ KREDİ DE YENİ GELİŞME!

Konut kredisi alacaklar için kamu bankalarından yeni bir karar geldi. Buna göre sıfır ev almayı teşvik etmek için ikinci el ev kredi faiz oranlarında artış oldu. Diğer yandan kredi de 12 ay geri ödemesiz dönem olmayacak. Başvurular devam ediyor. Halkbank Şubelerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim