Halkbank yaşanılan Covid-19 salgınından dolayı müşterilerinin bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için ihtiyaç kredisi düzenlemiştir. Ortalama 1.000 TL ile 10.000 TL’ ye kadar ‘’Temel İhtiyaç Kredisi’’ adı altında müşterilerine hizmet vermektedir. Uygun faiz oranı ile 6 ay sonra ilk taksiti ödeyeceğiniz şekilde 2020 yılı temel ihtiyaç kredisi düzenlenmiştir. Günümüzde yaşanan salgın hastalıktan dolayı Halk Bankasına gitmeden kredi başvurusunu Halkbank resmi sitesinden gerçekleştirebilirsiniz. Peki Halkbank ihtiyaç kredi başvurusu nasıl yapılır? sorusunun cevabı makalemizde yer almaktadır.

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermesi için uygulamış olduğu ihtiyaç kredisinde 6 ay geri ödeme almıyor. Bu avantajı ile bankadan kredi çeken müşterilerin oranlarında artışı söz konusudur. Halk Bankası tarafından yapılan duyuruda ‘’Hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde devreye alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri kapsamında; hane halkı aylık geliri 5.000 TL’nin altında olan müşterilerin gıda, sağlık, kira, fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi temel ihtiyaçlarının finansmanını sağlamak amacıyla, aylık %0,49 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 36 aya varan vade seçenekleriyle 10.000 TL'ye kadar Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi hizmete sunulmuştur’’ şeklinde açıklama yaptı.

Temel ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen kişiler hane geliri 5.000 TL ve altında olunması, emekli olunması, serbest meslek çalışanı olunması ve asgari ücret ile çalışan kişiler yararlanabilecek. Başvuru için Halkbank internet şubesine girerek temel ihtiyaç kredisi kategorisinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda 0850 222 0 400 Halkbank Dialog’ u arayarak işlem menüsünde 2’ ye basarak bireysel temel ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunabilirsiniz.

Halkbank kredi seçeneklerinde bayram kredisi ve tatil kredisi seçenekleri de mevcut. İhtiyaç sahipleri bunun için Halkbank internet sitesi üzerinden açıklanan kredi destekleri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirler. 

TAŞIT KREDİSİ: https://www.halkbank.com.tr/22375-yerli_uretime_ozel_tasit_kredisi_paketi_hakkinda

KONUT KREDİSİ GERİ ÖDEME PLANI;

İŞİN OSLA