Halkbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Özellikleri Nelerdir?

Küresel virüs zamanı boyunca insanların sağlığını riske atarken bütçesini de derinden etkileyecek şekilde devam ediyor. Virüs krizi öyle ki, tüm evrende olduğu gibi Türkiye’de ekonomik durumların yavaşlaması ya da daralmasına sebep oldu. Şimdi Halkbank’tan düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası olan sosyal hayatı destek kredi Paketi’ne dair sunduğumuz notlar:

Halkbank virüs sürecinde yeni normalde sosyal yaşamın canlanmasına dair ihtiyaç kredisi kampanyası Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi’ni 36 ay vade veya yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranlarıyla yapılandırıyor.

Halkbank’a mobilya, beyaz eşya, çeyiz, küçük ev aletleri ve benzer ihtiyaçları hemen verebilecek ihtiyaç kredisi Sosyal Hayatı Destek Paketi’ni çabucak kullandırıyor.

Halkbank’tan almak istediğiniz Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kampanyasına elektronik eşyalar kabul, dâhil edilmiyor.

Bankanın anlaşmalı olmadığı mağaza, firma ve bayi gibi kanallardan alınacak ihtiyaçlar için yüzde 1,19 faiz oranı tanımlanıyor.

Kredi başvuru miktarınız satın almak istediğiniz proforma ve ya net fatura değerinin üstünde olması mümkün değildir. Banka ilgili sosyal hayatı destekleme paketini 30bin TL kredi tutarlı ve 36 aya kadar varan vade ile yüzde 0.89 ve yüzde 1.19 tutarlarında faiz oranları ile kullanıma sunuluyor.

Editör: TE Bilisim