Vodafone 6 GB ücretsiz internet hediye kampanyası!

Vodafone dijitale özel başvurularda İlk 3 ay toplam 6 GB hediye kampanyasını başlattı. Bu kapsamda yeni abonelere özel olarak açıklanan hediye internet yanı sıra tüm müşteriler içinde hediye kampanyalar başlattı. Bunun için resmi internet sitesinden bir duyuru açıkladı. Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren GSM operatörlerinden Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hediye internet kampanyaları bazı dönemlerde düzenleyerek müşterilerine faydalanmasını sağlıyor.

HEDİYE İNTERNET KAMPANYASI;

Pandemi sürecinde herkese 1 Gb internet hediyesi, Ramazan ayı sürecinde Ramazan bayramında ve Kurban bayramlarına özel açıklanan hediye kampanyalarını için olsa okuyucularına aktarmıştık. Yeni kampanyanın detaylarında ise anket doldurmak isteniyor. Operatör kullanıcılarının "seviyorum interneti" ile karşılarına çıkacak olan testi tıklamaları ve gelen soruları doldurmaları istenecektir. Sesli ve görsel olarak şıklı soruların yapılması ile test sonucunda hediye internet vermektedir. İlk soru internette aran nasıldır? İkinci soruda ise "bir günün nasıl geçiyor" gibi keyifli soruları cevaplandırmak gerekmektedir. Sesli sorulardan oluşan testin bitirmek gerekmektedir. Operatör kullanıcıları testi tamlamaları ile ücretsiz olarak 6 GB internet hakkı elde edebileceklerdir. 

Vodafone yanımda uygulamasını ilk kez kullanacaklar için 5 GB internet kampanyası bulunuyor. 7 gün süre ile hediye kampanyadan yararlanabilecek. Kalan kullanımdan yüzde 80 ve yüzde yüzü tamamlandığında bilgilendirme mesajı gönderiliyor. Hediye internet başka operatörlere devredilemez ve yurt dışında kullanılamaz.