Emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı süreç devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TBMM' de gerçekleştirilen toplantıya alınmayan eyt mağduru vatandaşların ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından flaş bir açıklama gerçekleştirildi.

Bakandan flaş eyt açıklaması

Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada, eyt konusunun gündemlerinde olmadığı ifade edildi. Merakla beklenen ve sosyal medyada da örgütlenen topluluklardan olan EYT' li vatandaşlar; seçim sürecinde eytlilerin kim olduğunu partililere göstereceklerini de ifade etmeye başladılar. Meclis gündemine de zaman zaman taşınan hararetli bir konu haline dönen eyt süreciyle alakalı olarak Bakan Seçuk açıklamasında " Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında. " ifadelerini kullandı.

EYT mağduru vatandaşlar tepki gösteriyor

Sosyal medya platformlarında özellikle Facebook üzerinde vatandaşlar tepki göstererek, eyt konusunun çözüme kavuşturulmasını bekliyorlar. Emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı gelişmeleri bizler de takip ediyor, sizlere ulaştırmaya çalışıyor olacağız. Tüm ekonomi ve gündem haberleri, memur alım haberleri konusunda tüm gelişmelerden haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Uygulamalarımız iOS ve Android cihazların uygulama mağazalarında kullanıma sunulmuş durumdadır. Uygulamalarımız şuanda yüzbinlerce kişi tarafından indirilmiş ve aktif şekilde kullanılır vaziyettedir.