Özellik de de Ziraat bankası bir kere daha bu zorlu günlerde vatandaşların yanlarında olmayı tercih etti. Düşük kredi faiz oranları ile birlikte kredi kampanyalarının başlamasına olanak sağladı. Sosyal hayatı destek kredi kampanyası ile birlikte faturalı bir şekilde alışveriş yapan insanlar için sadece yüzde 0.99 faiz tutarı ile birlikte ihtiyaç kredileri verilmeye devam edecek. Bu haklardan faydalanmak isteyen vatandaşlar aylık olarak sadece 343 TL taksit ödeyerek 10 bin TL ye kadar ihtiyaç kredilerinden yararlanma fırsatı sağlayacaklar.

Korona virüs süreçlerinden dolayı çiftçilerden esnafa, asgari ücretlilerden emeklilere kadar birçok insan maddi anlamda zorluk çekerken kendileri için özel olarak sunulan kredi paketlerinden faydalanmak için haklarını arıyor. Şuan Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank bünyesinde bu zorlu süreçte vatandaşlar için maddi destekler devam ediyor. Evlenmeyi düşünenlerden evlerini değiştirmek isteyenlere kadar birçok vatandaş için faturalı alışverişler sırasında kredi destekleri verilecek.

Faturalı Alışveriş Kredisi Nedir?

Pandemi süreçlerinden dolayı düşen ekonominin daha haraketli bir hale gelmesine yardımcı olmak için bankalardan düşük faiz oranları ve ödemeler ile krediler verilmeye devam ediyor. 1 Haziran 2020 tarihi ile birlikte kamu bankalarından vatandaşlar için gelen düşük kredi faiz oranları ile birlikte birçok durum öne çıkıyor. Bu destek süresince faturalı alışveriş yapanlara kredi destekleri devam ediyor. Faizli finansman destekleri hızla devam ediyor. Böylece vatandaşlar da ihtiyaçlarını hiç zorluk çekmeden rahat bir şekilde tamamlama olanaklarını elde edebileceklerdir.

Sosyal hayatın desteklenmesi sırasında verilen kredi kampanyaları ile birlikte yerli üretim firmalarının daha çok desteklenmeleri de amaçlanıyor. Bu süreçlerde mobilyalardan elektronik ya da ev tekstiline ya da bisiklete kadar her açıdan ürün alan vatandaşlar faturalarının ibraz ettikleri an kredi fırsatlarından yararlanacaklar. Şu an sadece yüzde 0.99 faiz tutarı ile ödemeler de devam ediyor.

Editör: TE Bilisim