Mart 2020 tarihinden beri pandemi süreci ülkemizde özellikle esnafların büyük bir zarara uğramasına sebebiyet verdi. Her gün haberler aracılığı ile seslerini duyurmak isteyen esnaf vergi ödemelerinde ve borçlarda kolaylık sağlanmasını talep ederken Resmi Gazeteden esnaflara yönelik yeni bir müjdeli haber geldi. Buna göre korona virüs sebebi ile esnafın vergi ödemelerinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Tüm Esnaflar Yararlanacak Mı?

Korona virüs sebebi ile dükkanı kapanan, iş yapamaz haline gelen iş kollarında görev yapan esnaflar için ilgili uygulama yapılacak. Yani bu uygulamanın cafe, oyun salonu, restoran vb. gibi işletmeler için uygulanması beklenmekte olup ilerleyen günlerde konu daha da detaylanacaktır. Peki neler olacak bu pakette?

Detayları Nelerdir?

Resmi Gazetede belirtilen yazı da salgın süreci bitene kadar ifadeleri yer alıyor. Ancak bugün kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalar yapacağı için gündemine bu detayı da koymuştur ve akşam saatlerinde önemli bilgiler öğrenilecektir.

Hangi Sektörler Yararlanacak Duyuruldu Haberi İçin Giriniz

Editör: TE Bilisim