Emekliye verilecek 1000 TL Kurban bayramı ikramiyesinin tarihi belli oldu. SSK, Emekli sandığı emeklileri ve Bağkur emeklileri Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban bayramında da 1000 TL ikramiye alacaklar. Hangi tarihlerde ikramiyenin ödeneceğini haberimizde bulabilirsiniz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

24 Haziran seçimlerinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan SSK, Emekli sandığı emeklileri ve Bağkur Emeklilerine dini bayramlar öncesinde 1000 TL ikramiye verileceğini açıklamıştı. Ramazan bayramı öncesinde yatan 1000 TL ikramiyeler emeklilerin yüzünü güldürmüştü. Sırada ise Kurban bayramı var. Emekliler merakla ikramiyenin hangi gün yatacağını bekliyor.

İKRAMİYE TARİHİ BELLİ OLDU

SSK ve Bağkur emeklileri 16 Ağustos Perşembe Emekli Sandığı emeklileri ise 17 Ağustos Cuma günü ikramiyelerini alacaklar. Her emekliye bayram öncesinde 1000 TL ikramiye dağıtılacak.

Ayrıca emeklilere ikramiyeleri yatmadan önce SMS ile mesaj gönderimi yapılacak. Maaş aldığınız bankaya kayıtlı olan numaraya gelecek 'ikramiyeniz yatmıştır' mesajının ardından paranızı çekebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim