2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme getirilen konu ile bankaların emeklilere promosyon ödemesi yapması gerektiği ve emeklinin de bunun karşılığında ilgili maaşını o bankadan alması gerektiğini duyurmuş ve bankaların promosyon ödemelerini resme başlatmıştı. 2017 yılında promosyon ödemeleri yapıldeı ve üzerinden 3 sene gibi bir süre geçti. Şimdi bankalar emeklilere tekrar promosyon ödemesi yapmaya başladı. İşin Olsa ekibi olarak sizlere prmosyon ödemesi hususunda en yüksek telif veren bazı bankaları aktarıyoruz.

Yüksek Promosyon Veren Bankalar

Emeklilere 1 Mart 2020 tarihi itibari ile promosyon ödemeleri yapılmaya başlandı. Pekği hangi banka hangi emekliye ne kadar promosyon ödemesi yapıyor. Buna göre Şekerbank tarafından yapılan açıklama da emeklilere 2 bin 100 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi fakat dikkat edilmesi gereken husus şudur ki emeklilerin yanında 10 emekli de getirmesi gerekiyor bu ücreti alması için...

Türkiye Ekonomi Bankası emeklilere en fazla bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi vereceği, QNB Finansbank'ın bin 250 TL'lik promosyon ödemesi vereceği, Yapı Kredi Bankasının 1000 TL'ye kadar promosyon ödemesi ödeyeceği öğrenildi. En yüksek telifi veren bankalaredan bir tanesi ING Bank olarak bilinmekte olup ING Bank 2 bin 250 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır. İlgili tutar emeklilerin aldığı maaşlar ve yanında getirdiği emekli sayısına göre değişiklik göstermektedir.

Editör: TE Bilisim