Emeklilikte Yaşa Takılanlar seçimleri bekliyor

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, adeta seçime demir bir yumruk gibi düşmeyi planlayan EYT bekleyen vatandaşlar, seslerini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyorlar. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti' ye oy vermeyeceklerini ifade eden EYT' liler, seçimlerde AK Parti' ye iyi bir ders vereceklerini söylüyorlar. Çok sayıda vatandaş tarafından tepki gösterilen EYT konusu, çözülmeyi bekliyor.

EYT' liler toplanıyor, mitingler yapılıyor

Emeklilikte yaşa takılanlar, Türkiye' nin farklı noktalarında toplanarak, mitingler düzenliyorlar. Buralarda yapılan çağrılarda, mağdur vatandaşların seslerinin duyulması gerektiğine, gündeme alınması ve çözüm sürecinin başlatılmasının gerektiğine dair açıklamalar ve çağrılar yapılarak; mağduriyetin giderilmesi bekleniyor.

EYT açıklaması gelmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda, emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı süreçlerin seçimden sonra çalışma yapılacağı yönündeki ifadeleri kullanılmış, kamuoyu gündemine yansımıştı.EYT' li vatandaşlar bu sürecin seçimden önce başlatılmasını ve seçim sonrasına kalmamasını istiyorlar. Vatandaşlar seçim sürecinden sonra gelecek eyt çalışmasından bir hayır beklenemeyeceğini ifade ederek, seçim döneminde gelmediği takdirde AK Parti' ye olan güvenlerini kaybedeceklerini, yıllardır oy veriyor olmalarına rağmen bir daha oy vermeyeceklerini söylüyorlar. Konuyla alakalı seslerini duyurma çabalarını da hemen hemen her sosyal medya platformlarında sürdürüyorlar...

EYT GELİŞMELERİ İÇİN TAKİPTE KALIN

Emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı tüm süreçleri takip etmek, gündeme yansıyan açıklamaları anında öğrenmek için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilir, telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN