En son toplantısı İzmir' de gerçekleştirilen emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı yeni bir toplantı yapıldı. Emeklilikte yaşa takılanlar derneğinin gerçekleştirdiği toplantıya, Türkiye' nin her yerinden çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların ailelerinin de bulunduğu toplantıda, eyt sürecinin seçimlerden önce çözüm olarak getirilmesi gerektiğine vurgular yapıldı. EYT konusunda yasanın getirdiği bir mağduriyet, haksızlık olduğunu ifade eden vatandaşlar, haklarının seçimden önce kendilerine verilmesi gerektiğini söylediler.

Vaat değil icraat istiyoruz

EYT derneği başkanı tarafından yapılan açıklamada, birliklerini bu toplantıyla gösterdikleri ifadelerine yer verilerek, yasadan doğan mağduriyetin önüne geçilmesi ve bu binlerce insana haklarının geri verilmesi gerektiğine değinilerek, yerel seçimlerden önce bu çözümün uygulamaya geçirilmesi gerektiğini söyledi. Açıklamasında " Bir olduk, birliğimizi gösterdik. Bizim isteğimiz, 4447 sayılı yasanın getirdiği mağduriyetlere artık son verilmelidir. Bunun için de sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Bizleri yok saymalarını istemiyoruz. Biz ülkemizin en fazla emek veren, en fazla hizmet eden insanlarıyız. Bizi göz ardı edemeyeceklerini düşünüyoruz. Buradan da bunu haykırmış olduk. Haklıyız, hakkımızın peşindeyiz, seçim öncesi biz bu yasanın geçmesini istiyoruz. Vaat değil, sadece icraat istiyoruz " ifadelerini kullandı.

En son İzmir' de toplantı yapılmıştı

İzmir' de gerçekleştirilen toplantıya da binlerce eyt li vatandaş katılmış, seçim döneminden önce bu işlemlerin hayata geçirilerek, mağduriyetin giderilmesi mesajları verilmişti. Ankara' da gerçekleştirilen bu toplantıya, İYİ Parti milletvekilleri de destek verdi. Tüm ekonomi haberleri, EYT haberleri ve çok daha fazlasından cep telefonunuza bildirim almak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim