Emeklilere yapılacak promosyon ödemeleri için bankalar arasındaki rekabet gün geçtikçe artıyor. Promosyon ödemelerini bankalardan alacak olan emekliler, yalnızca kendi ödemeleri için değil, banka müşterisi yaptıkları emekliler için de ek imkanlar kazanıyorlar. Yüzbinlerce emekliyi ilgilendiren promosyon ödemelerinde, adeta bankalar arası ciddi bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabette, emeklileri kendi banka müşterisi yapmak isteyen tüm bankalar, çeşitli imkanlar sağlayarak emeklileri bünyesine çekmeye çalışıyorlar.

Promosyonlar 600 TL' ye kadar ulaştı

Emeklilerin promosyon ödemeleri 600 TL' ye kadar ulaşırken, bankalar arası rekabetin de dozu artıyor. Bankalar fatura ödemelerinde kesinti almamak, çeşitli aidat almama imkanları, uygulanan bazı kesintilerden muaf tutmak gibi çok sayıda imkanı emeklilere müjde olarak sunmaya devam ediyor. 600 tl promosyon miktarına ulaşan bu ödemelerde, bankaların kendi emekli maaş müşterisi olarak vatandaşları kazanmak adına, çok sayıda girişimi bulunuyor. Aidatlardan fatura ödeme kolaylığına, hatta işlemlerde kesinti yansıtmamaya kadar uzanan bu imkanlarda emekli vatandaşlar bankanın müşterisi olarak kazanılmaya çalışılıyor.

Promosyon ödemelerinin şartları

Bankalar taraıfndan sunulan bu ödemeleri almak için 3 yıl boyunca aynı bankanın müşterisi olarak çalışmış olunması gerekiyor. Her banka tarafından farklı miktarlarda ve imkanlarda sunulan promosyon ödemelerinde, emekli vatandaşlar isterlerse çalıştıkları bankayı değiştirme hakkına da sahip olabiliyorlar. Bu noktada bankaların müşterilerini kaybetmemek adına çeşitli kampanya ve imkanları gündeme ulaşıyor.

Emekliler ve emekli maaşlarıyla alakalı tüm gelişmeler, promosyon ödemeleri ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.