Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım tarafınadn kamuoyuna yapılan açıklama da emeklilere bayramlarda toplam 2 bin liralık ikramiye ödemesinin yapılacağı belirtildi. Buna göre emekliler bu müjde ile ikramiye ücretlerini beklemeye başladı. Peki ikramiye ücretleri ne zaman yatırılacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu kimlerin ikramiye ücreti alacağını duyurdu. Hemen bayram ikramiyesi kimlere verilecek? Linkine tıklayarak ilgili habere gidebilir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun bayram ikramiyesinin kimlere verileceği açıklamasını görebilirsiniz. Peki bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

İKRAMİYE ÜCRETLERİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklama ile toplam 2 bin liralık ikramiye ücretinin verileceği belirtildi. Peki ikramiye ücretleri ne zaman ödenecek? Buna göre ilk ikramiyenin Haziran ayı başında ödeneceği Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından kamuoyuna açıklandı. Ramazan Bayramında bin liralık (1.000 TL) ikramiye ödemesi yapılacak.

Kalan bin liralık (1.000 TL) ikramiye ise Kurban Bayramı öncesi verilecektir. Yine net olarak hangi tarihte ödemenin yapılacağı Kurban Bayramına az bir süre kala Maliye Bakanlığı tarafından resmi olarak yazılı ya da sözlü şekilde açıklanması beklenmektedir. Kurban Bayramına az bir süre kala yeniden ikramiye ücretleri haberini gündeme getireceğiz.

Editör: TE Bilisim