Emeklilerin beklediği promosyon haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon haberleri için son dakika gelişmesi yaşandı. işte emekli promosyonunda dair bilgiler.

Emekli promosyonu için Sosyal Güvenlik Kurumu ve Ziraat Bankası arasında beklenen imzalar atıldı. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemelerinin  ilk ayağı Ziraat Bankası ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından atılan imzayla onaylandı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde  Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapmış olduğu Açıklama ile milyonlarca emeklinin beklediği güzel haberi vermişti. Bakan Müezzinoğlu, bankalarla yapılan görüşmelerde sona gelindiğini ve emeklilere verilmesi planlanan promosyon ücretlerini mart ayı gibi ödemelerin yapılması için çok az bir detayların kaldığını dile getirmiştir.

Bu gün ise Sosyal Güvenlik Kurumu ve SGK arasında gerçekleşen görüşmeler sonunda milyonlarca emeklinin beklediği imzalar atıldı. Emekli promosyon ödemeleri için Ziraat Bankası ve sosyal güvenlik kurumunun ilk imzaları atmasının ardından şimdi gözler ise Sosyal Güvenlik Kurumu veya diğer kamu bankalarına çevrilmiş durumda. Sosyal Güvenlik Kurumu diğer kamu bankaları ile en kısa zamanda masaya oturarak gereken imzaları atması bekleniyor.

Emeklilere verilecek olan promosyonların ise  en geç Mart ayı  ya da Nisan gibi verilmesi planlanırken bununla beraber diğer özel bankaların ise emeklilere için vereceği  promosyon miktarının yükselebileceği konuşuluyor.
Editör: TE Bilisim