Çok sayıda şehirde ve ilçede konut projeleriyle ünlenen TOKİ, emeklilere yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Emeklilerin kira öder gibi ev sahibi olmaları için konutlardaki vade farkı sayısını arttıran ve peşinat değerlerini düşüren TOKİ, yeni projeleriyle emeklileri ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. Çok sayıda ilde 100 bin liradan başlayan ev seçenekleriyle hizmet verecek olan TOKİ, 240 aya kadar da taksit seçeneği sunuyor.

EMEKLİLERE MÜJDELİ HABER! PEŞİNATA GÖRE VADE SEÇENEĞİ

Emeklilerin ev sahibi olabilmesi için 240 aya kadar taksit imkanı sunan TOKİ, ödenen peşinata göre de vade sayısında artış ya da düşürme uygulayabiliyor. Yüksek peşinat ödeyen vatandaşlar ve emekliler, daha fazla vade seçeneğine sahip oluyor. Her ne peşinat ödemiş olursanız olun, vade seçenekleri tüm bütçelere uygun şekilde ayarlanmış.

Peşinatlarını ödeyen vatandaşlar, TOKİ projelerinden konut sahibi olabiliyorlar. İsterlerse taksit sayılarında da değişiklik isteyebiliyorlar. Ödeme planlarıyla alakalı tüm bilgilendirmelere TOKİ web adresi üzerinden erişim sağlamak mümkündür. Aşağıda yer alacak resimde de görüleceğiz üzere, çok sayıda şehirde ve ilçede, TOKİ projeleri başlatılacaktır. Zaman zaman TOKİ bu projeler içi halktan talep de toplamış, taleplere göre toplu konut inşaaları gerçekleştirmiştir. Şuanda satışta olan konutlarla alakalı bilgiye aşağıdaki resimden göz atabilirsiniz.

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için çok sayıda başarılı projeyi hizmete açan TOKİ ' nin tüm projelerinden ve satıştaki evlerinden ilk siz haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram> Tıklayınız

Editör: TE Bilisim