Kasım ayının ikinci haftasının başlamasıyla beraber dolar ve euro'da hareketliliğin nasıl olacağı büyük bir merak ile beklenmekteydi. Özellikle Türkiye'den gelen faiz açıklaması, Merkez Bankasıının başına Naci Ağbal'ın gelmesi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa ettiği iddialarından sonra dolar, euro kaç TL olduğu soruları artmaya başladı. Buna göre borsada işlemin başlaması ile dolar ve euorunun çok sert düştüğü görüldü. Peki dolar kaç tl, euro kaç tl oldu?

Dolar Kaç TL Oldu?

Alış Kuru: 8,3156 TL

Satış Kuru: 8,3329 TL

Euro Kaç TL Oldu?

Alış Kuru: 9,8677 TL

Satış Kuru: 9,8864 TL

Yukarıda canlı olarak dolar kaç TL, euro kaç TL belirtilmiştir. Buna göre gece saatlerinde farklı ülkelerde TL'nin dolar ve euro karşısında değer kazandığı belirtilmişti.

TL Yüzde 2,5 Değer Kazandı

Dolar ve euro bilindiği üzere birkaç haftadır TL karşısında değer kazanmaktaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği karar doğrultusunda Merkez Bankasının başkanı değiştirildi, yeni faiz kararları uygulamaya konuldu ve ardından Türk Lirası dünya genelinde yüzde 2,5 oranında değer kazandı. Tarihin en büyük yükselişlerinden bir tanesi olan bu değer kazanmanın ilerleyen günlerde devam edip etmeyeceği bilinmemektedir.

Not: Yukarıda güncel ve canlı alış-satış rakamları belirtilmiş olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.