Aralık ayının ikinci haftasına giriş yaptık ve İstanbul Borsasi mesai saatleri başladı. Buna göre tüm döviz para birimlerinin alış ve satış fiyatları açıklanırken halkın en dikkatini verdiği döviz para birimlerinden olan dolar ile euro haftaya nasıl başladı? Dolar şu anda canlı olarak kaç TL'den işlem görüyor, euro şu anda canlı kaç TL oldu? İşte bu fiyatların cevapları haberimizdedir.

Canlı Dolar Kaç TL?

Dolar şu anda alış 7,83 TL'den satış ise 7,84 TL'den işlem görmektedir. Bir önceki kapanış fiyatına göre doların yüzde 0,30 civarında değer kazandığı görülmektedir.

Canlı Euro Kaç TL?

Euro fiyatında ise şu anda alış 9,50 TL'den işlem görürken satış ise 9,51 TL'den işlem görmektedir. Bir önceki kapanışa göre euro'nun ise yüzde 0,34 oranında değer kazandığı görülmektedir.

Yukarıda dolar ile euronun Aralık ayının ikinci haftasına nasıl giriş yaptığı canlı fiyatlar ile belirtilmiş olup vatandaşlar bu fiyatlardan işlem görebilir.

Not: Yukarıda canlı dolar ve euro fiyatları verilmiş olup kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Bu siteden yatırım tavsiyesi verilmez, yasaktır.

Canlı Altın Fiyatları Burada

Editör: TE Bilisim