Türkiye gündemindeki yerini almaya devam eden Dolar kuru 11 Temmuz tarihinde yükselişte bulunuyor. 11 temmuz Sabah saatlerinde güne 4.70 seviyesinde başlayan dolar akşam saatlerinde ki seyri 4.84 Tl civarına kadar yükseldi. Dolar 12 Temmuz tarihinde gece saatlerinde ise 4.96 seviyesine geldi. 12 ne kadar olur diye merak edenler için gelişmeleri aktamaya devam ediyoruz. Ekonomik dalgalanmanın yeni sakin bir dolar kuru için Başkan Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yaptı.

DOLAR DÜŞECEKMİ? CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurtdışı temasları için bulunduğu Bakü ve KKTC'de bazı açıklamalarda bulundu. "Birileri bu işi tırmandırmaya çalışsa da, bunun düştüğünü göreceksiniz. Bu kadar emin konuşuyorum. Yeminden sonra devir teslim başladı. Hazine ve Maliye Bakanımız elbette ne gerekiyorsa yapacaktır. Burada birçok enstrümanlarımız var. Önümüzdeki süreçte inanıyorum ki faizin de düştüğünü göreceğiz. "

Piyasalarda dolar ve altın kurununun 11 temmuz tarihindeki seyrinde gün sonu ile tamamlanırken 12 Temmuz tarihinde dolar ne olacak? dolar azalacak mı? dolar yükselirmi sorularını sormasına neden olmakta. Dolar kurundaki gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim